Neler Yeni

13K Bütçe En F/P Telefon Önerisi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Telefon konusunda uzun yıllar xiome kullanan biri olarak söylüyorum. Suan İphone kullanıyorum daha da android almam. Paranın yettiği İphone al eline para geçice değeri olmeden satar yeni cihaz alırsın. Suan bir android alsan 1 hafta sonra 3 bin tl zarar edersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla android ise s21fe Çiçek

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Telefon konusunda uzun yıllar xiome kullanan biri olarak söylüyorum. Suan İphone kullanıyorum daha da android almam. Paranın yettiği İphone al eline para geçice değeri olmeden satar yeni cihaz alırsın. Suan bir android alsan 1 hafta sonra 3 bin TL zarar edersin
Bu fikrine sonuna kadar katılıyorum bende bu zamana kadar iPhone tercih etmedim ama marka değeri gerçekten ikinci el piyasasında da değer kaybettirmiyor. Ama iPhone 11 64 GB 15-17K arasında satılıyor yani pek mantıklı gelmiyor bana bunu almak daha üstüne zaten gücüm yetmiyor.

Furkanozr

80+ Silver
Telefon konusunda uzun yıllar xiome kullanan biri olarak söylüyorum. Suan İphone kullanıyorum daha da android almam. Paranın yettiği İphone al eline para geçice değeri olmeden satar yeni cihaz alırsın. Suan bir android alsan 1 hafta sonra 3 bin TL zarar edersin

İlla android ise s21fe Çiçek
Neresi çiçek hocam ısınma ve çabuk batarya bitme sorunu var?

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Neresi çiçek hocam ısınma ve çabuk batarya bitme sorunu var?
Çevremde kullananlarda yaşayan yok o sorunları ama olabilirim emin değilim

Bu fikrine sonuna kadar katılıyorum bende bu zamana kadar iPhone tercih etmedim ama marka değeri gerçekten ikinci el piyasasında da değer kaybettirmiyor. Ama iPhone 11 64 GB 15-17K arasında satılıyor yani pek mantıklı gelmiyor bana bunu almak daha üstüne zaten gücüm yetmiyor.
Haklısın o paraları haketmiyor cihaz ama satarkende o fiyata satarsın 11 alırsın 2 ay eline para geçer satar benim gibi 13 alırsın.
2021 aralıkta 11 aldım 9 bin tl ye 2022 Ağustos 12 bin tl sattım. İphone 13 aldın 19bin tl ye sıfır suan 23 24 satarım.

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
Hocam Eğer IPhone kullanabilirim derseniz iphone 11 sizi uzun zaman daha götürecektir. 0ı bütçenizi biraz aşıyor fakat temiz 2.el kendi şehrinizde bulabilirsiniz rahatlıkla diye düşünüyorum. Daha ilerde bile sadece batarya değişimi ile uzun yıllar kullanılabilecek telefon iphone 11

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Hocam Eğer IPhone kullanabilirim derseniz iphone 11 sizi uzun zaman daha götürecektir. 0ı bütçenizi biraz aşıyor fakat temiz 2.el kendi şehrinizde bulabilirsiniz rahatlıkla diye düşünüyorum. Daha ilerde bile sadece batarya değişimi ile uzun yıllar kullanılabilecek telefon iphone 11
Kullanabilirim herhalde. Android de Google yedeklemeleri vs. var mı iPhone da?

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
ICloud var ona yedekleyebiliyorsunuz aynı zamanda ek olarak google'ın yedeklemerini de kullanabiliyorsunuz ben fotoğraflarımın çoğunu google fotoğraflar ile yedekliyorum mesela

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Tercihimi Poco X5 Pro dan yana kullandım. Sarısının stoğu bitmişti siyahtan da 2 tane kalmıştı bir tane sipariş ettim. 1 2 Güne teslim almış olurum olumlu olumsuz dönüşlerimi buraya yazarım. Bütçem çıkışsa gönül ister iPhone almak ama çıkmadı ne yazıkki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,618
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom