Samsung Galaxy S21 5G ve Samsung Galaxy S2 FE Arasında Ne Fark Var AcabaHenüz bir şey almadım hocam hala muallaktayım. 4 Aylık tertemiz bir S21 5G buldum 11K ya iyice kafamı karıştırdı.
S21 FE bataryası 500mAh daha büyük, S21 de kameralar ve birkaç şey daha iyi olması lazım.Samsung Galaxy S21 5G ve Samsung Galaxy S2 FE Arasında Ne Fark Var Acaba
Bu fikrine sonuna kadar katılıyorum bende bu zamana kadar iPhone tercih etmedim ama marka değeri gerçekten ikinci el piyasasında da değer kaybettirmiyor. Ama iPhone 11 64 GB 15-17K arasında satılıyor yani pek mantıklı gelmiyor bana bunu almak daha üstüne zaten gücüm yetmiyor.Telefon konusunda uzun yıllar xiome kullanan biri olarak söylüyorum. Suan İphone kullanıyorum daha da android almam. Paranın yettiği İphone al eline para geçice değeri olmeden satar yeni cihaz alırsın. Suan bir android alsan 1 hafta sonra 3 bin TL zarar edersin
Neresi çiçek hocam ısınma ve çabuk batarya bitme sorunu var?Telefon konusunda uzun yıllar xiome kullanan biri olarak söylüyorum. Suan İphone kullanıyorum daha da android almam. Paranın yettiği İphone al eline para geçice değeri olmeden satar yeni cihaz alırsın. Suan bir android alsan 1 hafta sonra 3 bin TL zarar edersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlla android ise s21fe Çiçek
Çevremde kullananlarda yaşayan yok o sorunları ama olabilirim emin değilimNeresi çiçek hocam ısınma ve çabuk batarya bitme sorunu var?
Haklısın o paraları haketmiyor cihaz ama satarkende o fiyata satarsın 11 alırsın 2 ay eline para geçer satar benim gibi 13 alırsın.Bu fikrine sonuna kadar katılıyorum bende bu zamana kadar iPhone tercih etmedim ama marka değeri gerçekten ikinci el piyasasında da değer kaybettirmiyor. Ama iPhone 11 64 GB 15-17K arasında satılıyor yani pek mantıklı gelmiyor bana bunu almak daha üstüne zaten gücüm yetmiyor.
Kullanabilirim herhalde. Android de Google yedeklemeleri vs. var mı iPhone da?Hocam Eğer IPhone kullanabilirim derseniz iphone 11 sizi uzun zaman daha götürecektir. 0ı bütçenizi biraz aşıyor fakat temiz 2.el kendi şehrinizde bulabilirsiniz rahatlıkla diye düşünüyorum. Daha ilerde bile sadece batarya değişimi ile uzun yıllar kullanılabilecek telefon iphone 11