13K Bütçe İle Alınacak Telefon Önerisi

diekatze

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
631
Bütçe
13000
Hepsiburada’dan almak zorundayım
Aklımda redmi note 12 pro ve a34 var. A54 e bütçe yetmiyor maalesef. Anneme doğum günü hediyesi olarak alınacak telefon. Önerilerinizi bekliyorum. Pek oyun oynamaz sosyal medya ve fotoğraf video çeker genelde.

Son düzenleme:
Gt2 oluyorsa kesinlikle onu alın. Kamera önemliyse snapdragon s20fe, sonra a34 sonra da note 12 pro 5g ye bakın. 12 pro snapdragon ise kesinlikle almayın kötü cihaz.

Gt2 oluyorsa kesinlikle onu alın. Kamera önemliyse snapdragon s20fe, sonra a34 sonra da note 12 pro 5g ye bakın. 12 pro snapdragon ise kesinlikle almayın kötü cihaz.
Note 12 pro 5g de snapdragon 732g var. GT2 olmuyor maalesef. S20FE güzel cihaz ancak güncelleme ömrü pek kalmadı diye biliyorum ondan yanaşmıyorum, bütçe yetse direkt a54 alacağım aslında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde belirtmeyi unutmuşum Hepsiburada üzerinden almak zorundayım çünkü hepsiburada limiti ile satın alacağım.

5g de mtk1080, 5g ibaresi olmayanlar 732g değil miydi? Yanlış hatırlıyor olabilirim bakmak lazım. S20fe zaten anneniz kullanacağından güncelleme çok da önemli değil. Android 13 olması bile çok uzun süre güncel kalmasını sağlar, uygulama destekleri çok geniş. Ayrıca biraz daha zarif telefon olduğunu düşünüyorum daha çok sevebilir.

5g de mtk1080, 5g ibaresi olmayanlar 732g değil miydi? Yanlış hatırlıyor olabilirim bakmak lazım. S20fe zaten anneniz kullanacağından güncelleme çok da önemli değil. Android 13 olması bile çok uzun süre güncel kalmasını sağlar, uygulama destekleri çok geniş. Ayrıca biraz daha zarif telefon olduğunu düşünüyorum daha çok sevebilir.
Evet doğru mtk1080 var 12 pro5gde. Peki a34 mü yoksa 12 pro 5 g mi?

Şahsen a34 tercih ederdim. Güncelleme destek uzunluğu ve samsung arayüzü önemli sayılabilecek etkenler. Ancak 20fe varken ikisini de almazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,701
Üyeler
185,789
Son üye
Abjk
Geri