Neler Yeni

14.000₺ İkinci el Pc hangisini Alayım

1905

80+ Silver
ikisini de almayın fiyatını hak etmiyorlar ancak illa alacaksanız 2.si daha iyi. kendiniz toplayabilirsiniz. am4 rx6600lü bi sistem toplarsınız. tabi 2 ay sonra fiyatlar ne olur bir şey diyemem ama biraz daha ekleme yapabilirseniz 144hz bi monitör de yanına eklenebilir zorlayarak.
kabaca;
r5 3600
am4 anakart
2x8gb
500w psu
rx6600
boş kasa ve ihtiyacınız kadar ssd artan bütçe ile de 144hz araştırırsınız. güzel araştırmayla toplanabilir tüm oyunları da takır takır oynarsınız.

Nagazaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berat Uyar
Beyler 2 ay sonra kesin alacağım pc sıfır fiyatlar çok pahalı olduğu için 2.el alacağım bütçem 14.000₺ birsuru sistem var ama bu ikisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz
Yerinizde olsaydım üsteki sistemi alırdım diğer psu sıkıntısı olan bir sisteme girmezdim ayrıca sistemde ssd olmamasıda büyük kayıp üsteki sistemin ekran kartının sıcakları normalse beyaz lekeler yoksa güvenlik bandrolleri sökülmemiş ve mining yapılmamışsa kesin üstekki sistem

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Yanık
1740151154466.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

bütün ürünleri ikinci el toplarsan bu fiyata alırsın ve ben pahalı olanlara baktım siz daha ucuzada bulursunuz bu sistemi

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Rick Baba
İlla hazır alacaksan 2. Sistemi pazarlıkla al. Kendin toplaman daha iyi.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Rick Baba
Kendimde toplarım aslında ama bir parçanin sıkıntısı falan çıkar diye korkuyorum

Elden alırsan testle alırsın. Kargo alırsan test videoları istersin. 2. El birçok kişiye sistem topladım hiç sorun yaşamadım bi kere işlemcide sorun yaşadım o da satan arkadaş kargo paramı dahil iade ederek geri iade aldı. Tabi herkes güvenilir ve dürüst değil. Biraz dikkatli olmak gerek.

Nedra.rar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdem Aydoğmuş
Elden alırsan testle alırsın. Kargo alırsan test videoları istersin. 2. El birçok kişiye sistem topladım hiç sorun yaşamadım bi kere işlemcide sorun yaşadım o da satan arkadaş kargo paramı dahil iade ederek geri iade aldı. Tabi herkes güvenilir ve dürüst değil. Biraz dikkatli olmak gerek.
Sağolun daha fazla araştırma yapacağım

Top Bottom