Neler Yeni

Yardım İkinci el laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Şan Özşaho
Sıfır olması ve işlemci yönüyle acer ama ekranı büyük olmasından omende kaldı aklım kararsızım
Büyük ekran gerçekten çok işe yarıyor benim arkadaşım da rtx 4080'li hp omen kullanıyor gayet memnun laptop'undan ancak 2.el her zaman bir muammadır o nedenle son karar yine sizin olacak

Ekler

• Screenshot_20240629_162117_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240629_162117_Samsung Internet.jpg
    355.2 KB · Hit: 15

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
Acer olarak tavsiye ederim nitro 5 serisi dışındaki bütün nitro serlierini tavsiye ederim hpnin bu son victus olaylarından sonra gözümde marka değeri olarak çok düştü bende bir acer laptop kullanıcısı olarak tavsiye ederim :)
Neden nitro 5in ne sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ekran gerçekten çok işe yarıyor benim arkadaşım da rtx 4080'li hp omen kullanıyor gayet memnun laptop'undan ancak 2.el her zaman bir muammadır o nedenle son karar yine sizin olacak
Çok teşekkür ederim ayrıca pazarlık da yapılır elbet 31 32ye hallederim diye düşünüyorum

XLycHeR2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda
Acer nitro 5 serisinde soğutma işini başaramadı laptoplar ısınıyor nitro 16 serisi ile kasayı predator neo serisi ile aynı yaptı ve bilgisayar otomatik fabrika çıkışlı sıvı metal ve metal fanlar ile çıkış oldu nitro 5 serisinde ternal macun ve yetersiz hava girişleri sebebiyle çok tuturamadı ama yaşadığınız yer serin bir yerse ve çok yük bindirmem diyorsanız hala iş görür bir seri

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Şan Özşaho

Çok teşekkür ederim ayrıca pazarlık da yapılır elbet 31 32ye hallederim diye düşünüyorum
Nitro 5 serisi özellikle eski kasalar aşırı ısınıyordu arkadaş o yüzden alınmaz demiş olmalı

Rica ederim ayrıca biraz araştırdım hp omen'de ki işlemci nitro'daki ne göre daha fazla güç tüketiyor bu da kablolu kullanımda daha çok performans kablosuz kullanımda ise daha hızlı pil tüketimi demek oluyor ekstra olarak belirtmek istedim tam olarak ne içn kullanacağınızı bilmediğimden dolayı

YankıÖzkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yankı Özkan
Nitro 5 serisi özellikle eski kasalar aşırı ısınıyordu arkadaş o yüzden alınmaz demiş olmalı

Rica ederim ayrıca biraz araştırdım hp omen'de ki işlemci nitro'daki ne göre daha fazla güç tüketiyor bu da kablolu kullanımda daha çok performans kablosuz kullanımda ise daha hızlı pil tüketimi demek oluyor ekstra olarak belirtmek istedim tam olarak ne içn kullanacağınızı bilmediğimden dolayı
Sağ olun bu sene nasipse üniversiteye geçiyorum hem derslerim için hem de ara sıra oyun oynarım ondan alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Şan Özşaho
Sağ olun bu sene nasipse üniversiteye geçiyorum hem derslerim için hem de ara sıra oyun oynarım ondan alıyorum
Genel olarak oyuncu laptopları biraz ağırdır arkadaşım okula taşırken bir tık sıkıntı yaşıyordu metrobüs kalabalığında ayakta taşımak zorunda kaldığı için o da üniversite için aldı laptop ve adaptörünün ağırlığı dışında bir şikayeti yok onun bilgisayarında rtx 4080 olduğundan adaptörü de çok büyük ve ağırdı, 4060'lı omenin videosuna baktım hp gaming pavillion ve victuslardaki adaptörü kullanmışlar o daha küçük ve hafif bir adaptör o yönden şanslısın :)

Sıfır ve 32gb ram olması acer'in avantajı ama işlemci ve ekran boyutu olarak hp omen avantajlı. Ekranlar arasında boyut olarak çok fark yok aslında birisi 15.6 diğer 16.0 ama sonuçta teknik olarak daha büyük.

Top Bottom