Bildiğim kadarıyla normal asus dualler tufa göre daha fazla ısınıyor. Ama kasanın hava akımı iyi olduğu için yine bir nebze ısınması azalır. 2 fanlı bir model alınacaksa ben minimum gaming x tercih ederdim.Çekirge reis dual 3060 gt 501 kasada ısınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah reis
yine yangınlar yine benULTIMA-12500 / INTEL i5-12500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-12500 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12500 ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Alıcı ben değilim alacak kişi bu hafta kesin alacak bir sistemi.Dostum 4ay oldu 15.250₺ İmzadaki sistemi topladım ekran dahil.
İşin zor gibi duruyor bu zamanda ekran kartı parçaları indirimde ucuz kovalarsın ama ekran kartı işin içine girdimi çok zor.
o nasıl oluyor ya ilk defa gördüm nasıl tek fanlı olabilir ya çok ilginç sıcaklık değerleri nasıl acabaTek fanlı 3060 yine yangınlar
Bende ilk defa gördüm tek fanli 3060 mi olur?o nasıl oluyor ya ilk defa gördüm nasıl tek fanlı olabilir ya çok ilginç sıcaklık değerleri nasıl acaba
valla 12gb içindeki bakır borudan sıvı nitrojen geçiyor heralde.Bende ilk defa gördüm tek fanli 3060 mi olur?
pny de bir tane çıkartmıştı. Herhalde sazan.avi içinvalla 12gb içindeki bakır borudan sıvı nitrojen geçiyor heralde.
monitörü ne zaman aldınız ve almak için önerebileceğiniz bir zaman var mıDostum 4ay oldu 15.250₺ İmzadaki sistemi topladım ekran dahil.
İşin zor gibi duruyor bu zamanda ekran kartı parçaları indirimde ucuz kovalarsın ama ekran kartı işin içine girdimi çok zor.
Walla dostum onun adamı ben değilim be düşün işte Forumda benle beraber 2-3 kişi aldı indirim zamanında ekran kartlarını bir arkadaş Gaming x Trio 2070s aldı 4k ya ben Gigabayt Rtx 2070s aldım 4.2k ya monitörü sistemi toplarken ilk aldıgım parca idi ortada bişi yokken .monitörü ne zaman aldınız ve almak için önerebileceğiniz bir zaman var mı