Neler Yeni

14-15 Bin TL Hazır Sistem

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar kronik sorunlar , Razer ve rampage ürünlerde teknik destek
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutma ekleyebiliyorum ancak gaming gentr için internette pek olumlu yorum yok. Çok kararsız kaldım. Kasa güzel, özellikler de iyi ama işte bu kadar para vermeden önce insan biraz ön yargıyla yaklaşabiliyor. Kafam hala çok karışık

brsokcu

80+ Bronze
ben 3060ti r5 5600 sistemi 4 ay önce gaming gen den 18300 e almıştım ekran kartı v2 olduğu için fiyat uygun gibi alınır bence bileşenler biraz kalitesiz ama

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar kronik sorunlar , Razer ve rampage ürünlerde teknik destek
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq
Cevap
Sıvı soğutma ekleyebiliyorum ancak gaming gentr için internette pek olumlu yorum yok. Çok kararsız kaldım. Kasa güzel, özellikler de iyi ama işte bu kadar para vermeden önce insan biraz ön yargıyla yaklaşabiliyor. Kafam hala çok karışık
Kaliteli bir siste ve firma öneririm 1 hafta önce arkadaşıma 20 k'lık sistem aldı oradan ve güzel yani.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
ben 3060ti r5 5600 sistemi 4 ay önce gaming gen den 18300 e almıştım ekran kartı v2 olduğu için fiyat uygun gibi alınır bence bileşenler biraz kalitesiz ama
Mesela neler kalitesiz?

brsokcu

80+ Bronze
Belki fiyatına göre uygundur fakat ramlari beğenmedim s2h anakart da cabası doğrusu çok yakın fiyata sıvı soğutmalı sistemler de vardı yakın zamanda onlarla karşılaştırıldığında kalitesiz işte

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bileşenlerden kalitesiz olanlar hangisi? yoksa siteden mi bahsettiniz anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizlerin tavsiyelerini alalım o zaman

PixDraw

80+ Bronze
Bileşenlerden kalitesiz olanlar hangisi? yoksa siteden mi bahsettiniz anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizlerin tavsiyelerini alalım o zaman
Arkadaşın tavsiyesini bilmem fakat benimde almayı düşündüğüm bir sistem var aynı bütçe muhtemel bunu sitede görmediniz. Birlikte danışalım isterseniz. Bu sistem nasıl beyler ? -- Parçaları sorduğunuz sistemden sanırım daha iyi

Arkadaşın tavsiyesini bilmem fakat benimde almayı düşündüğüm bir sistem var aynı bütçe muhtemel bunu sitede görmediniz. Birlikte danışalım isterseniz. Bu sistem nasıl beyler ? -- Parçaları sorduğunuz sistemden sanırım daha iyi
Bu sistemi ben de görmüştüm. O kadar çok bilgisayar var ki insan şaşırıyor. Ama güzel cihaz. Ayrıca https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-500gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-gaming-pc-p-36259 bu sistem nasıldır?

PixDraw

80+ Bronze
Evet opsiyonlarla 16 bini buluyor. Pahalı. Benim ilk paylaştığım nasıl beğendiniz mi?
Anakartı normal fiyatına göre iyi gibi bu sistemi sitede görmüştüm bende fakat son kararı ULTİMA'ya verdim bende :D aklımda tek soru var oda ggtr şikayetleri falan :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,455
Üyeler
162,691
Son üye
edipek
Top Bottom