Neler Yeni

14 Bin TL laptop önerisi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
teknoloji şans işidir ama monster notebooklar kumardır, sorun çıkarabilir de çıkarmayabilirde ben 2 sene önce sorun yaşadım arkadaşlarım da yaşıyorlar ama mesela @DOGANALPASLAN ve @EnverPasha kullanıyor memnun olduklarını söylüyorlar. Tamamen şansına bağlı yani.
Kesinlikle öyle.

Avolay

80+ Gold
teknoloji şans işidir ama monster notebooklar kumardır, sorun çıkarabilir de çıkarmayabilirde ben 2 sene önce sorun yaşadım arkadaşlarım da yaşıyorlar ama mesela @DOGANALPASLAN ve @EnverPasha kullanıyor memnun olduklarını söylüyorlar. Tamamen şansına bağlı yani.
Kumar demezdim , borsa yatırımı gibi. Araştırırsan sorunlu model amazsın , şans kısmına bağlı olarak risk daha yüksek ASUS %3 ise Monster %7 ancak iadede sıkıntı olmadığından bunu kendi açımdan engel olarak görmüyorum.

Techno08

80+ Gold
Kumar demezdim , borsa yatırımı gibi. Araştırırsan sorunlu model amazsın , şans kısmına bağlı olarak risk daha yüksek ASUS %3 ise Monster %7 ancak iadede sıkıntı olmadığından bunu kendi açımdan engel olarak görmüyorum.

ben şahsen bu riske girmem tekrar monsterin de iyi bir kasası vardı v19.7 ama üretimden kaldırıldı ne yazık ki.

Avolay

80+ Gold
ben şahsen bu riske girmem tekrar monsterin de iyi bir kasası vardı v19.7 ama üretimden kaldırıldı ne yazık ki.
Onda klavyeden cızırtı gelme falan vardı bazı cihazlarında ama güzeldi :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Öztaş

Techno08

80+ Gold
Onda klavyeden cızırtı gelme falan vardı bazı cihazlarında ama güzeldi :)

t7 v19.7 kullanan birine sorduğumda o sesi duymanın zor olduğunu anca klavyeyi kulağına dayadığı zaman o sesi duyduğunu söylemişti başka bir sorunu yoktu o modelin soğutması da iyiydi. Kısaca iyi bilirdik R.I.P😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sizin önereceğiniz laptop var mı çok ikilemde kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar büyük para da boşa gitsin istemiyorum

üstte atılan tuf iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,634
Üyeler
167,347