Neler Yeni

14 gun icinde cayma hakkı nezaman başlar ? Siparislerim daha kargoya verilmedi.

(Can)

80+ Bronze
İtopya.com dan 27 kasım cuma gununde toplama pc siparisi verdim bugun 11 aralık cuma tam 2 hafta gecti siparislerim hazir ama kargoya verilmedi bu 14 gun icinde cayma hakkım ezaman başlıyor siparisi verdigim gunden mi kargoya verildigi gunden mi yoksa kargoyu elime aldigim gunden itibaren mi başlıyor?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sipariş verdikten 14gün içersinden.
Mağzan alınan ürünler için bu geçerli değil bakarak ve isteyerek almıs sayılır müşteri.
İnternet satışından geçerlidir 14gün iade kuralı.
Mağzadan alıgın ürün bozuk hasarlı dısında iade alınmaz.

(Can)

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağzan alınan ürünler için bu geçerli değil bakarak ve isteyerek almıs sayılır müşteri.
İnternetten siparia verdim ben 14 gun icinde iade etme hakkim nezaman basliyor onu ogrenmekmistiyorum

(Can)

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bildiğim öyle değil okuduğum yer de teslim alındığı gün diyordu. Ve fatura kesildiği gün olursa saçma olur kesildiği gibi ürün elimizde olmuyor ki anlayamayız arızalı mi beğenmedik mi?
Bencede ins kargo tesliminden itibaren basliyordur

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
İtopya.com dan 27 kasım cuma gununde toplama PC siparisi verdim bugun 11 aralık cuma tam 2 hafta gecti siparislerim hazir ama kargoya verilmedi bu 14 gun icinde cayma hakkım ezaman başlıyor siparisi verdigim gunden mi kargoya verildigi gunden mi yoksa kargoyu elime aldigim gunden itibaren mi başlıyor?
Toplama sistemler kişiye özel olduğu için 14 gün koşulsuz şartsız iade kapsamında olmuyor itopya iade almazsa elinizden bir şey gelmeyebilir

brtgrup

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Berat Durmaz
alakası yok beğenmedim diyip bile iade edebilirsin
iade almazlarsa üketici şikaeyetinde bulunursun

Top Bottom