Neler Yeni

14 gun icinde cayma hakkı nezaman başlar ? Siparislerim daha kargoya verilmedi.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
alakası yok beğenmedim diyip bile iade edebilirsin
iade almazlarsa üketici şikaeyetinde bulunursun
Bitanem ben arçelik aş de çalısıyorum haftada en az 20 dosya tüketici heyetine götürüyorum cıkan sonuclar ilk benım elime düşüyor. Tüketici heyetmin verdiği karar dogrultusundan hareket ediyorum orda pc basında günde 8 saat forumda oyun oynamaktan sagdan soldan duydugun bilgileri millete satma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bildiğim öyle değil okuduğum yer de teslim alındığı gün diyordu. Ve fatura kesildiği gün olursa saçma olur kesildiği gibi ürün elimizde olmuyor ki anlayamayız arızalı mi beğenmedik mi?
Orda ikilem var fatura kesim tarihi 1-2gün oynuyor kargoya veriliş zamanı ama genelde elden alışveriş yapılıyor diye baz alınıyor ama onu bir arastırmak lazım benden hep fatura tarihini istediler tüketici heyeti.

Fatura nezaman kesiliyor ?
Vatandan ürün alırsan aldıgın dakika kesliyor netden alırsan faturasını kesip aynı gün kargoya veriliyor onun gibi düşün. Ama %100 öğrenmek lazım benden hep fatura tarihi istedi tüketici heyeti.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bitanem ben arçelik aş de çalısıyorum haftada en az 20 dosya tüketici heyetine götürüyorum cıkan sonuclar ilk benım elime düşüyor. Tüketici heyetmin verdiği karar dogrultusundan hareket ediyorum orda PC basında günde 8 saat forumda oyun oynamaktan sagdan soldan duydugun bilgileri millete satma.

Orda ikilem var fatura kesim tarihi 1-2gün oynuyor kargoya veriliş zamanı ama genelde elden alışveriş yapılıyor diye baz alınıyor ama onu bir arastırmak lazım benden hep fatura tarihini istediler tüketici heyeti.
Doğrudur hocam.
Bazı firmalar erken fatura keserse sorun oluşabiliyor ama dediğin gibi olursa çok fark etmez fatura tarihi veya teslim alınması

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,949
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Teslim tarihinden itibaren 14 gün.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@beratdrmz_ Mağzan mal alırsan bakarak görerek beğenerek almış sayılıyorsun.
2 hafta önce aynı olay basımıza geldi müşteri dolap aldı yerine kısa geldi. aradı değişelim kabul etmedik tüketici heyetine gitti
internetden alınmadıgı magzadan bakarak ve begenerek aldıgı için ret yanıtı aldı.

brtgrup

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Berat Durmaz
2 hafta önce aynı olay basımıza geldi müşteri dolap aldı yerine kısa geldi. aradı değişelim kabul etmedik tüketici heyetine gitti
internetden alınmadıgı magzadan bakarak ve begenerek aldıgı için ret yanıtı aldı.

Bitanem ben arçelik aş de çalısıyorum haftada en az 20 dosya tüketici heyetine götürüyorum cıkan sonuclar ilk benım elime düşüyor. Tüketici heyetmin verdiği karar dogrultusundan hareket ediyorum orda PC basında günde 8 saat forumda oyun oynamaktan sagdan soldan duydugun bilgileri millete satma.

Vatandan ürün alırsan aldıgın dakika kesliyor netden alırsan faturasını kesip aynı gün kargoya veriliyor onun gibi düşün. Ama %100 öğrenmek lazım benden hep fatura tarihi istedi tüketici heyeti.
Sadece

Vatandan ürün alırsan aldıgın dakika kesliyor netden alırsan faturasını kesip aynı gün kargoya veriliyor onun gibi düşün. Ama %100 öğrenmek lazım benden

Hocam ben uzaktan örnek foto olarak diyorum
O gün xeon işlemci istettim fotoda sıfor gibi gözükürken üstü hepsi çizikli geldi
Ben o anlamda dedim

Son düzenleme:

brtgrup

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Berat Durmaz
Ben internet üzeri diyorum öyle telefon başında takılarak konuşma araştır

Top Bottom