Krmm 80+ Bronze Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 776 Pazar, 17:37 #1 gaming gen'den klavye almıştım. 25 martta sipariş vermiştim. Yarın yani 7 nisanda kargoya verecem ve muhtemelen 9 nisanda onlara ulaşmış olacak. Bu 14 günlük iade mevzusu hangi günleri kapsıyor ?
gaming gen'den klavye almıştım. 25 martta sipariş vermiştim. Yarın yani 7 nisanda kargoya verecem ve muhtemelen 9 nisanda onlara ulaşmış olacak. Bu 14 günlük iade mevzusu hangi günleri kapsıyor ?
sontoxic 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 787 Dahası Reaksiyon skoru 328 İsim Semih Instagram son.toxic Pazar, 17:39 #2 eline ulaştığı günden itibaren
Krmm 80+ Bronze Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 776 Pazar, 17:42 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sontoxic yazmış: eline ulaştığı günden itibaren Devamı için tıklayın... 27 martta ulaştı bana. Yarın kargoya verip onlara göndersem iade hakkım devam ediyor mu onu bilemedim.
sontoxic yazmış: eline ulaştığı günden itibaren Devamı için tıklayın... 27 martta ulaştı bana. Yarın kargoya verip onlara göndersem iade hakkım devam ediyor mu onu bilemedim.
sontoxic 80+ Bronze Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 787 Dahası Reaksiyon skoru 328 İsim Semih Instagram son.toxic Pazar, 17:43 #4 Krmm yazmış: 27 martta ulaştı bana. Yarın kargoya verip onlara göndersem iade hakkım devam ediyor mu onu bilemedim. Devamı için tıklayın... kargoya verdiğin an onlara teslim edilmiş gibi düşünebilirsin kargo süreci durumu etkilemiyor
Krmm yazmış: 27 martta ulaştı bana. Yarın kargoya verip onlara göndersem iade hakkım devam ediyor mu onu bilemedim. Devamı için tıklayın... kargoya verdiğin an onlara teslim edilmiş gibi düşünebilirsin kargo süreci durumu etkilemiyor