14 pro max telefon çatlak

kivanc_k

80+
Reaksiyon skoru
7
14 pro max telefon arka camda böyle bir çatlak oldu orijinal masrafı ne kadar veya satarsam değerinden ne kadar kaybeder bilen var mı
IMG_0227.jpeg

Masrafı arka kapak tamiri kadar düzgün bir işçilikle sıfır ayarında çıkma orjinal başka bir kapak taktırabilirsen fazla değer kaybetmez.
Bu haliyle kimse almak istemez. Alacaksa da kafadan 5 ile 7 bin arası fiyat kırıp almayı dener. Biraz insafına kalmış tabi alıcının.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bişey taktırma direk çöp edersin telefonu dikkat et.

Masrafı arka kapak tamiri kadar düzgün bir işçilikle sıfır ayarında çıkma orjinal başka bir kapak taktırabilirsen fazla değer kaybetmez.
Bu haliyle kimse almak istemez. Alacaksa da kafadan 5 ile 7 bin arası fiyat kırıp almayı dener. Biraz insafına kalmış tabi alıcının.

Böyle bişey taktırma direk çöp edersin telefonu dikkat et.
hocam orijinal değişim 5-7k civarı mı tutar peki

14 pro max telefon arka camda böyle bir çatlak oldu orijinal masrafı ne kadar veya satarsam değerinden ne kadar kaybeder bilen var mıAlıntıyı görüntüle
tiktokta birkaç tane telefon tamiri yapan firmanın videolarına denk gelmiştim gayet iyi iş çıkarıyorlardı. onlara kargola istersen hiç mahalle telefoncusuna gönderme beceremezse mahveder telefonu

hocam çok bir masrafı olacağını sanmıyorum alıcı dert bile etmeyebilir max 5 6 k fiyat düşer tabii telefonun içindeki anakart vb de sıkıntı olmadıysa bu çarpmadan sonra.

tiktokta birkaç tane telefon tamiri yapan firmanın videolarına denk gelmiştim gayet iyi iş çıkarıyorlardı. onlara kargola istersen hiç mahalle telefoncusuna gönderme beceremezse mahveder telefonu
Hocam riskli be kim gönderir tiktoktaki herife 40 bin liralık telefonu.

hocam peki arkayı orijinalle değişsem bile fiyat kırılır mı yine

Hocam riskli be kim gönderir tiktoktaki herife 40 bin liralık telefonu.
hocam çok bir masrafı olacağını sanmıyorum alıcı dert bile etmeyebilir max 5 6 k fiyat düşer tabii telefonun içindeki anakart vb de sıkıntı olmadıysa bu çarpmadan sonra.
eyvallah

Bana sorarsan durumu iyi bile telefonun kamerası sağlam. Göçüğün Bulunduğu konum telefonun hayati elektroniğinin bulunmadığı bölgede.

orjinal servis fiyatı 34.139 sadece arka cam..
15 pro max arka cam onarım fiyatı 8k iken 14 pro max nasıl 34k olabiliyor. Bir hata olmalı bence apple müşteri hizmelerinden daha net bilgi almalısın ve kesinlikle orjinal yaptırmalısın.

Geri