hocam orijinal değişim 5-7k civarı mı tutar pekiMasrafı arka kapak tamiri kadar düzgün bir işçilikle sıfır ayarında çıkma orjinal başka bir kapak taktırabilirsen fazla değer kaybetmez.
Bu haliyle kimse almak istemez. Alacaksa da kafadan 5 ile 7 bin arası fiyat kırıp almayı dener. Biraz insafına kalmış tabi alıcının.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle bişey taktırma direk çöp edersin telefonu dikkat et.
CAM Iphone 14 Pro Arka Pil Kapağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CAM Iphone 14 Pro Arka Pil Kapağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tiktokta birkaç tane telefon tamiri yapan firmanın videolarına denk gelmiştim gayet iyi iş çıkarıyorlardı. onlara kargola istersen hiç mahalle telefoncusuna gönderme beceremezse mahveder telefonu14 pro max telefon arka camda böyle bir çatlak oldu orijinal masrafı ne kadar veya satarsam değerinden ne kadar kaybeder bilen var mıAlıntıyı görüntüle
Yok tutmaz. Ama taktıracağın yeri iyi seç dikkat et. Replika, Çin malı dandik kapak taktırırsan ilkokul öğrencileri bile anlar bu orjinal değil der yani.hocam orijinal değişim 5-7k civarı mı tutar peki
Hocam riskli be kim gönderir tiktoktaki herife 40 bin liralık telefonu.tiktokta birkaç tane telefon tamiri yapan firmanın videolarına denk gelmiştim gayet iyi iş çıkarıyorlardı. onlara kargola istersen hiç mahalle telefoncusuna gönderme beceremezse mahveder telefonu
tiktokta birkaç tane telefon tamiri yapan firmanın videolarına denk gelmiştim gayet iyi iş çıkarıyorlardı. onlara kargola istersen hiç mahalle telefoncusuna gönderme beceremezse mahveder telefonu
Hocam riskli be kim gönderir tiktoktaki herife 40 bin liralık telefonu.
eyvallahhocam çok bir masrafı olacağını sanmıyorum alıcı dert bile etmeyebilir max 5 6 k fiyat düşer tabii telefonun içindeki anakart vb de sıkıntı olmadıysa bu çarpmadan sonra.
15 pro max arka cam onarım fiyatı 8k iken 14 pro max nasıl 34k olabiliyor. Bir hata olmalı bence apple müşteri hizmelerinden daha net bilgi almalısın ve kesinlikle orjinal yaptırmalısın.orjinal servis fiyatı 34.139 sadece arka cam..
la olm saçmalamaorjinal servis fiyatı 34.139 sadece arka cam..