Neler Yeni

iphone 13 tr vs iphone 14 pro max yurtdışı

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
öyle demek istemedim hepsi aynı yerde yapılıyor evet ama ben bi ara şöyle bir duyum almıştım işte amerika da satılanlarda çift oluyor veya olmuyor o tarzda
çin'e satılanlar çift fiziksel sim, avrupa 1 fiziksel 1 e-sim
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım hocam

en mantıklısı hangisi hocam çift fiziksel olan dimi
çin'de satılan modellerin bazıları daha kalitesiz oluyor, ses açma ve kapama tuşları hafiften oynuyor filan, yinede çift fiziksel kullanmak çok kolaylık sağlıyor, öbür türlü e-sim için gidicen operatörüne para vericen e-sime geçicen, sonra fiziksel sim için tekrar gidicen falan filan

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

çin'de satılan modellerin bazıları daha kalitesiz oluyor, ses açma ve kapama tuşları hafiften oynuyor filan, yinede çift fiziksel kullanmak çok kolaylık sağlıyor, öbür türlü e-sim için gidicen operatörüne para vericen e-sime geçicen, sonra fiziksel sim için tekrar gidicen falan filan
e sim ücreti ne oluyorki

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
peki diyelim ki ben avrupa modelini aldım ozaman ben 4 ay simli 4 ay e sim ilemi kullanacağım

veya nasıl oluyor

ben çünkü şimdi alacağım yılbaşına kadar kullanıcam ondan sonra yılbaşında bir daha açılacak ozaman 8 ay daha kullanıcam

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,457
İsim
uwu
Bende yd ip13/14 pro gibi bir şey düşünüyorum yazın yayladayim orda zaten int çekmiyor o yüzden bana mantikli geldi bence yd hala mantıklı

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Bende yd ip13/14 pro gibi bir şey düşünüyorum yazın yayladayim orda zaten int çekmiyor o yüzden bana mantikli geldi bence yd hala mantıklı
evet hocam bencede daha mantıklı ben buldum 15pro 256 gb adam 34 bin istedi benim telefona 29 verdi üste 5 lira istedi ama üste para veremiyorum benim telefonu nakit satıp adamdan nakit almayı düşünüyorum

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

avrupa modeliymiş

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
hocam avrupa cihazı olarak alsam nasıl olur

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,457
İsim
uwu
evet hocam bencede daha mantıklı ben buldum 15pro 256 gb adam 34 bin istedi benim telefona 29 verdi üste 5 lira istedi ama üste para veremiyorum benim telefonu nakit satıp adamdan nakit almayı düşünüyorum
sizin telefonun ederini öldürmüş 32k gibi gitmesi lazım daha yeni telefonunuz

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
sizin telefonun ederini öldürmüş 32k gibi gitmesi lazım daha yeni telefonunuz
evet hocam bende kendim satıyorum şuana kadar 31 bin tl gördü vermedim
birisi pil yüzdesi 90 14 pro max ile kaf kafaya yapalım dedi sıfır kutu değil diye kabul etmedim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,457
İsim
uwu
evet hocam bende kendim satıyorum şuana kadar 31 bin TL gördü vermedim
birisi pil yüzdesi 90 14 pro max ile kaf kafaya yapalım dedi sıfır kutu değil diye kabul etmedim
hocam aslında temizse düşünülebilirdi bazıları o kadar temiz bakıyor ki sıfırmı yoksa 2. elmi anlayamazsınız neredeyse

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
hocam aslında temizse düşünülebilirdi bazıları o kadar temiz bakıyor ki sıfırmı yoksa 2. elmi anlayamazsınız neredeyse
hocam temizliğinden değil aslında benim telefonumda bildiğin sıfır gibi ama adamın verdiğin telefon pil yüzdesi 90 ben zaten bunu 1.5 yıl kullanıcam 1.5 yıl sonra pil 80 in altına düşücek telefonun fiyatıda düşecek

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
şuanda kullanmakta olduğum iphone 13 tr daha 3 aylık cihaz sıfır almıştım bu sıralar aklımda bu telefonu satıp onun yerine 14 pro max yurtdışı alıp kullanmak var ama ne kadar mantıklı olur
eğer yurtdışı telefon 8 ay kullandıktan sonra yanına bir telefon alıp icloud üzerinden 2 telefon kullanmam gerekecek bu durumda siz ne yapardınız
Elinde TR iphone 13 varsa kesinlikle değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,182
Üyeler
163,614
Son üye
bathgan2929
Top Bottom