iphone 13 tr vs iphone 14 pro max yurtdışı

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
şuanda kullanmakta olduğum iphone 13 tr daha 3 aylık cihaz sıfır almıştım bu sıralar aklımda bu telefonu satıp onun yerine 14 pro max yurtdışı alıp kullanmak var ama ne kadar mantıklı olur
eğer yurtdışı telefon 8 ay kullandıktan sonra yanına bir telefon alıp icloud üzerinden 2 telefon kullanmam gerekecek bu durumda siz ne yapardınız

Denedim aynısını. Sinir bozucu geldi satıp elimden çıkarmıştım.
anladım hocam benim de amacım 13 ü alırken pro tarzı birşeyler bakıyordum param yetmedi sırf 14 pro max i merak ettiğim için yapmak istiyorum birde dinamik ada dedikleri yeni çentiği çok hoşuma gitti

anladım hocam benim de amacım 13 ü alırken pro tarzı birşeyler bakıyordum param yetmedi sırf 14 pro max i merak ettiğim için yapmak istiyorum birde dinamik ada dedikleri yeni çentiği çok hoşuma gitti
Aslında 2 cihaz taşımana gerek kalmayabilir. Yapan birinden görmüştüm.

Apple cihazına x bir uygulama indirmiş adını hatırlamıyorum. Oradan yabancı bir hat kiralıyor. Kiralıyor dediğim uygulama bedava veriyordu yani en azından onun indirdiği bedava veriyor. Bazıları ücret alıyormuş.

İçinde 1mb internet var sadece oda şebeke sinyali alsın diyeymiş.

Sen telefonuna bu hatta tanımlıyorsun. Telefon şebeke sinyalini oradan alıyor böylece BTK seni yabancı biri sanıyor. Yabancıların Türkiye'de telefon kullanma hakkı sınırsız nede olsa :)

Ekstra kendi hattını da tanımlıyor. Cihaz web,sms ve arama yapma gibi kullanımları da orijinal hat üzerinden çekiyor.

Yani 2 cihaza gerek kalmıyor. Bir araştır nedir ne değildir öğren detayını.

Aslında 2 cihaz taşımana gerek kalmayabilir. Yapan birinden görmüştüm.

Apple cihazına x bir uygulama indirmiş adını hatırlamıyorum. Oradan yabancı bir hat kiralıyor. Kiralıyor dediğim uygulama bedava veriyordu yani en azından onun indirdiği bedava veriyor. Bazıları ücret alıyormuş.

İçinde 1mb internet var sadece oda şebeke sinyali alsın diyeymiş.

Sen telefonuna bu hatta tanımlıyorsun. Telefon şebeke sinyalini oradan alıyor böylece BTK seni yabancı biri sanıyor. Yabancıların Türkiye'de telefon kullanma hakkı sınırsız nede olsa :)

Ekstra kendi hattını da tanımlıyor. Cihaz web,sms ve arama yapma gibi kullanımları da orijinal hat üzerinden çekiyor.

Yani 2 cihaza gerek kalmıyor. Bir araştır nedir ne değildir öğren detayını.
hocam bunu nasıl araştırabiliriz şuanda kanıma girdiniz

hocam öyle çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arada benimde aklıma geliyor YD cihaz alıp bunu yapmak ama uğraşmak istemiyorum :)

Uygulamanın adını vs. unuttum. Hat kiralama filan diye arat çıkar belki birşeyler.
ben diyorumki şimdi ben alayım telefonu zaten 8 ay kullanma hakkım var 8 ay kullanma hakkım bitene kadar elbet bir çözüm buluruz

hocam öyle çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben diyorumki şimdi ben alayım telefonu zaten 8 ay kullanma hakkım var 8 ay kullanma hakkım bitene kadar elbet bir çözüm buluruz
Elbet çözüm bulurum diye 2 kez YD cihaz aldım. İkisini de satmak zorunda kalmıştım.

İyice araştırmadan almamak en iyisi. Ama sen bilirsin risk alacam diyorsan ? :)

Elbet çözüm bulurum diye 2 kez YD cihaz aldım. İkisini de satmak zorunda kalmıştım.

İyice araştırmadan almamak en iyisi. Ama sen bilirsin risk alacam diyorsan ? :)
yani hocam bir çözüm bulmasamda 8 ay kullanma hakkım var sonuçta

Dostum aklini biraz daha karistirayim mi :) yurtdisi iphone 14 pro yerine 15 pro al aralarinda fazla para yok zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,089
Üyeler
186,452
Son üye
yakalan54
Geri