Neler Yeni

iphone 13 tr vs iphone 14 pro max yurtdışı

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

eneskaya6

80+ Silver
15 pro 128gb 1100$ 34bin falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 3 kamera istiyorum biraz çekim işleriyle uğraşıyorum :)
Bende o yüzden 15 aldim yurtdisi onu kullanıyorum suan. Daha simi takmadim 1 mayista takacam 8ay kullanacam aralagin sonuna kadar sonra 1 ocakta yenilenince bi 8 ay daha kullanacam 16 ay birlestirmis olacam en azindan daha rahat hissettiriyor boyle

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
15 pro 128gb 1100$ 34bin falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende o yüzden 15 aldim yurtdisi onu kullanıyorum suan. Daha simi takmadim 1 mayista takacam 8ay kullanacam aralagin sonuna kadar sonra 1 ocakta yenilenince bi 8 ay daha kullanacam 16 ay birlestirmis olacam en azindan daha rahat hissettiriyor boyle
evet hocam şuanda bende öyle yapmak istiyorum

eneskaya6

80+ Silver
evet hocam şuanda bende öyle yapmak istiyorum
Ben 2 fiziksel sim olani aldim zaten benim telefoncum sadece fiziksel çift sim satiyor. Esim alma ya sorun cikiyor hic kullanamiyon o simi ya da 2 ay falan kullaniyon esimi. 4ay normalsim 2 ay da esim falan oluyor genelde

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Ben 2 fiziksel sim olani aldim zaten benim telefoncum sadece fiziksel çift sim satiyor. Esim alma ya sorun cikiyor hic kullanamiyon o simi ya da 2 ay falan kullaniyon esimi. 4ay normalsim 2 ay da esim falan oluyor genelde
ben şimdi alıp açmam gerekiyor çünkü başka telefonum yok

eneskaya6

80+ Silver
İphone 15i 24 bine aldim ben suan icin sıkıntı yaşamıyorum yazin zaten sim takili gezecem. Havalar sogukken de montla oluyoz hep ikinci telefonu atiyom montun cebine takiliyom. Basta sacma geliyordu ama tr de 50k olan telefon tam yari fiyatina geldi 50k olma sebebi de sadece 4ay daha kullanmak icin vergi vermek bide garantisi var. Olurda bu durumdan sıkılirsam 18-19 ay sonra 15 kullanima kapanirsa gider yurtdisi iphone 16-17 alir tek telefon döndururum tr den almam bu fiyata

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
hocam birde hani apple farklı ülkelere göre telefon yapıyor ya onlardan hangisini almalıyım 16 ay kullanabilmek için

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Ulkelere göre farkli yapmiyor hepsi ayni. Hepsi cinde üretilip dagitima cikiyor.
öyle demek istemedim hepsi aynı yerde yapılıyor evet ama ben bi ara şöyle bir duyum almıştım işte amerika da satılanlarda çift oluyor veya olmuyor o tarzda

eneskaya6

80+ Silver
ben şimdi alıp açmam gerekiyor çünkü başka telefonum yok
Acacaksan turkiyeden al ayni paraya. 1100$ dunyanin en uygun apple store fiyati. Almanya da falan 1300€ olmasi lazim. Ustune 31bin tl gelince zaten turkiye de ki fiyat ile ayni neden yurtdisi alip actiracaksin?

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Acacaksan turkiyeden al ayni paraya. 1100$ dunyanin en uygun apple store fiyati. Almanya da falan 1300€ olmasi lazim. Ustune 31bin TL gelince zaten turkiye de ki fiyat ile ayni neden yurtdisi alip actiracaksin?
1100 dolara nerden alabiliriz

eneskaya6

80+ Silver
öyle demek istemedim hepsi aynı yerde yapılıyor evet ama ben bi ara şöyle bir duyum almıştım işte amerika da satılanlarda çift oluyor veya olmuyor o tarzda
Onu alirken bakacaksin. Her ülkeye fiziksel cift sim ile 1 fiziksel 1 esim satılıyor alirken bakman lazım

Top Bottom