iphone 13 tr vs iphone 14 pro max yurtdışı

evet hocam haklısınız değmez ama ben fotoraf işiyle ilgilendiğim için almam gerek

Arkadaşlar 27-30k paraya hangi telefonu öneririsiniz (İp 12 düşünüyorum)

Ben olsam elimdekiyle yetinirdim. Pro Max modelleri gereksiz büyük fikrimce onu da geçtim Dynamic Island bence çok gereksiz.

Ben olsam elimdekiyle yetinirdim. Pro Max modelleri gereksiz büyük fikrimce onu da geçtim Dynamic Island bence çok gereksiz.
hocam katılıyorum size ama alacağım telefon ile iş yapıyorum

Arkadaşlar 27-30k paraya hangi telefonu öneririsiniz (İp 12 düşünüyorum)
13 batarya olarak 12 yi tokatlıyordu izlediğim testlerde güncel hallerini bilmiyorum fakat 13 alabilirsiniz bence de

hocam eğer imkanınız varsa 13 alın daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçen birazdaha yüksek olsaydı benim telefonu verirdim sana
Arada nereden baksanız 10k fiyat var. 12 ile 13 arasında 10kya değecek değişiklik var mı? Ki bütçe çıkartmak için kendimi zorlamam gerekecek.

Arada nereden baksanız 10k fiyat var. 12 ile 13 arasında 10kya değecek değişiklik var mı? Ki bütçe çıkartmak için kendimi zorlamam gerekecek.
olmadı 12 alıp biraz kullandıktan sonra para biriktirip 13 e geçebilirsin

Yurtdışı 14 pro maxler falan da var o fiyatlara, önce onlardan düşünüyordum fakat geçen önüme fppora arızalı bir cihazın tamir videosu çıktı. Ve böyle cihazların genelde toplama olduğunu söylüyorlardı. Yurtdışına çıkıp alma imkanım olsa kendim alırım fakat imkanım yok maalesef.

Yurtdışı 14 pro maxler falan da var o fiyatlara, önce onlardan düşünüyordum fakat geçen önüme fppora arızalı bir cihazın tamir videosu çıktı. Ve böyle cihazların genelde toplama olduğunu söylüyorlardı. Yurtdışına çıkıp alma imkanım olsa kendim alırım fakat imkanım yok maalesef.
hocam kısmet bence onlar tabikide almamak lazım ama imkanlar el vermiyor

Ben 12 kullanıyorum, 12'den 13'e geçecek pek bir fark yok. Bu durumda ben 12'yi satıp 14 Pro Max alırdım. Arada her yönden fark edecek şeyler var. Kamera, ekran, batarya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,568
Üyeler
187,063
Son üye
kokopele
Geri