BURAKARMAĞAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam haklısınız değmez ama ben fotoraf işiyle ilgilendiğim için almam gerek
hocam eğer imkanınız varsa 13 alın daha iyiArkadaşlar 27-30k paraya hangi telefonu öneririsiniz (İp 12 düşünüyorum)
bütçen birazdaha yüksek olsaydı benim telefonu verirdim sanahocam eğer imkanınız varsa 13 alın daha iyi
hocam katılıyorum size ama alacağım telefon ile iş yapıyorumBen olsam elimdekiyle yetinirdim. Pro Max modelleri gereksiz büyük fikrimce onu da geçtim Dynamic Island bence çok gereksiz.
13 batarya olarak 12 yi tokatlıyordu izlediğim testlerde güncel hallerini bilmiyorum fakat 13 alabilirsiniz bence deArkadaşlar 27-30k paraya hangi telefonu öneririsiniz (İp 12 düşünüyorum)
Arada nereden baksanız 10k fiyat var. 12 ile 13 arasında 10kya değecek değişiklik var mı? Ki bütçe çıkartmak için kendimi zorlamam gerekecek.hocam eğer imkanınız varsa 13 alın daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçen birazdaha yüksek olsaydı benim telefonu verirdim sana
olmadı 12 alıp biraz kullandıktan sonra para biriktirip 13 e geçebilirsinArada nereden baksanız 10k fiyat var. 12 ile 13 arasında 10kya değecek değişiklik var mı? Ki bütçe çıkartmak için kendimi zorlamam gerekecek.
hocam kısmet bence onlar tabikide almamak lazım ama imkanlar el vermiyorYurtdışı 14 pro maxler falan da var o fiyatlara, önce onlardan düşünüyordum fakat geçen önüme fppora arızalı bir cihazın tamir videosu çıktı. Ve böyle cihazların genelde toplama olduğunu söylüyorlardı. Yurtdışına çıkıp alma imkanım olsa kendim alırım fakat imkanım yok maalesef.