BURAKARMAĞAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
- Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl anlarız hocamOnu alirken bakacaksin. Her ülkeye fiziksel cift sim ile 1 fiziksel 1 esim satılıyor alirken bakman lazım
nasıl anlarız hocamOnu alirken bakacaksin. Her ülkeye fiziksel cift sim ile 1 fiziksel 1 esim satılıyor alirken bakman lazım
Cin japnya guney kore vs o taraflarda bu fiyata vergileri asiri az ve kargo maaliyetlwri de cok az oldugu icin en uygun apple Fiyatlari her zaman orda olur1100 dolara nerden alabiliriz
Telefonun arkasinda 2 tane imei yaziyor. Birinde İMEi/MEİD digerinde İMEİ2 yaziyorsa ikisi de fiziksel sim demeknasıl anlarız hocam
anladım hocamCin japnya guney kore vs o taraflarda bu fiyata vergileri asiri az ve kargo maaliyetlwri de cok az oldugu icin en uygun apple Fiyatlari her zaman orda olur
en mantıklısı hangisi hocam çift fiziksel olan dimiCin japnya guney kore vs o taraflarda bu fiyata vergileri asiri az ve kargo maaliyetlwri de cok az oldugu icin en uygun apple Fiyatlari her zaman orda olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonun arkasinda 2 tane imei yaziyor. Birinde İMEi/MEİD digerinde İMEİ2 yaziyorsa ikisi de fiziksel sim demek
Çift fiziksel en mantıklısı satarken de daha kolay. 34bin tl ye aldigini dusun actirsan 65bin tl yapiyor zaten turkiye de o fiyatanladım hocam
en mantıklısı hangisi hocam çift fiziksel olan dimi
Acicam derken simi mi takacaksiniz pasaporta kayit mi yapacaksinizevet hocam bende 15 pro düşündüm şimdilik ve 15 pro da dimamik ada var dimi hocam
ama ben mayıs ayını beklemeyecem aldığım gibi açıcam
simi takıcam kayıt yaptırmayacamAcicam derken simi mi takacaksiniz pasaporta kayit mi yapacaksiniz
8ay bitmeye yakin bi tane ikinci el iphone alip ayni apple hesabini girersin hocam. Diger telefona gelen arama 15 pro ya da düşer direk rahat kullanirsinsimi takıcam kayıt yaptırmayacam
evet hocam şuanda tanıdık bir arkadaşda buldum8ay bitmeye yakin bi tane ikinci el iphone alip ayni apple hesabini girersin hocam. Diger telefona gelen arama 15 pro ya da düşer direk rahat kullanirsin
Dolandirici olabilir dikkat etevet hocam şuanda tanıdık bir arkadaşda buldum
sıfır kapalı kutu 256 gb 15 pro 34e olur dedi takas sorudm benim 13 e 29 verdi üste 5 lira istedi
yok hocam tanıdık telefoncumuzDolandirici olabilir dikkat et
Telefonu almadan kutunun arkasinda ki seri numarasını sorgula appledan. 256gb o fiyata pek mumkun durmuyor cunkuyok hocam tanıdık telefoncumuz