Neler Yeni

14 şubatta sevgiliye ne alınır?

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
Çiçek olmaz. kar küresini daha önce almıştım. onun dışında takı toka almak istemiyorum erkekler olarak kız kafasında düşünemediğimiz için. alacağım şeyi beğenmezse bir işe yaramaz.
O yuzden net bir hediye arıyorum sorgusuz beğenebileceği.
Prison Breaki beraber seyretmiştik onla ilgili bir şey olabilir mi diye düşündüm ancak güzel bişey bulamadım (michael sara ikilisi için)
onun dışında önerilerinizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Çiçek olmaz. kar küresini daha önce almıştım. onun dışında takı toka almak istemiyorum erkekler olarak kız kafasında düşünemediğimiz için. alacağım şeyi beğenmezse bir işe yaramaz.
Prison Breaki beraber seyretmiştik onla ilgili bir şey olabilir mi diye düşündüm ancak güzel bişey bulamadım (michael sara ikilisi için)
Çerçeve yaptırabilirsin ya da özel baskılı tişört falan onun için anlamlı olabilecek şeyleri kullanabilirsin

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Bir şey almak yerine birlikte bir plan yapılabilir. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ve karşı tarafın beklentisi de önemli. Anlayışlı biri ile birlikteyseniz beraber günlük plan yapılabilir, gezilebilir, yemeğe gidilebilir. İnsanların birbirine hediye almak yerine beraber vakit geçirmesinden kıymetli bir hediye olamaz. Ne de olsa neyin ne getireceği belli olmuyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Koray D
dolap uygulamasından da araştırmanı öneririm orada daha spesifik şeyler çok hediye için bişeyler bulabilirsin

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şey almak yerine birlikte bir plan yapılabilir. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ve karşı tarafın beklentisi de önemli. Anlayışlı biri ile birlikteyseniz beraber günlük plan yapılabilir, gezilebilir, yemeğe gidilebilir. İnsanların birbirine hediye almak yerine beraber vakit geçirmesinden kıymetli bir hediye olamaz. Ne de olsa neyin ne getireceği belli olmuyor :)
Doğru diyorsunuz hocam fakat gerektiği zaman yemeğe de gidiyoruz, aktivite de yapıyoruz bir de hediye olsun istiyorum. Bütçem 1k ya kadar çıkar zaten öyle çok pahalı bir beklentisi yok karşı tarafın öyle biri değil :)

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dolap uygulamasından da araştırmanı öneririm orada daha spesifik şeyler çok hediye için bişeyler bulabilirsin
2. el pek düşüncem değil dostum dolap uygulamasını çok bilmiyorum fakat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çanta al bi tane
Dostum dediğim gibi. Kız kafasında düşünemiyoruz ben alsam o beğenmese çok pişman olurum. O yüzden o tarz bir hediye düşünmüyorum.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Forget
Bir gül, torpidoya. Arabayla gezmece, duruma göre yeşillik bir yerde termosta beraber çay içme, akşamüstü yemeğe götürmek, en sonda güzel bir not ve ihtiyacı olduğunu düşündüğün bir eşya (misal benimkine kulak üstü kulaklık alacağım heves etmişti) bir öpücük, iyi ki varsın falan. Ne mutlu size.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XxXs
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Koray D
2. el pek düşüncem değil dostum dolap uygulamasını çok bilmiyorum fakat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum dediğim gibi. Kız kafasında düşünemiyoruz ben alsam o beğenmese çok pişman olurum. O yüzden o tarz bir hediye düşünmüyorum.
ikinci el değil sıfır ürün satanlar var aradığım çoğu şeyi oradan buldum yine de aklında bulunsun.

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
ikinci el değil sıfır ürün satanlar var aradığım çoğu şeyi oradan buldum yine de aklında bulunsun.
Dostum dediğim gibi dolaptan hiç alışveriş yapmadım.
Bi link atma şansın varmı örnek olarak

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Kayra
1738605200814.png

Şu yakışıklıyı alabilirsin 1.4 Motor offfff sevgilin bayılır buna

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
ihtiyacı olan bir şey yok mu çanta,saat,kolye vb şeylerden

Top Bottom