Neler Yeni

14 yaşında fitness yapılır mı

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sami
Selam 14 yaşındayım boy 1.63 kilo 65 dış görünüşümden biraz rahatsızım kilo vermek ve kas kütlesi kazanmak istiyorum sizce bu yaşta yapmam sağlık açısından sıkıntı yapar mı veya nasıl yapnalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Selam 14 yaşındayım boy 1.63 kilo 65 dış görünüşümden biraz rahatsızım kilo vermek ve kas kütlesi kazanmak istiyorum sizce bu yaşta yapmam sağlık açısından sıkıntı yapar mı veya nasıl yapnalıyım
Kas kütlesi kazanmaya çalışmaktan çok önce diyet yap ve eğer spor istiyorsan kardiyo yap yaşın küçük bence daha 16 gibi başla

x_Akki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sami
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kas kütlesi kazanmaya çalışmaktan çok önce diyet yap ve eğer spor istiyorsan kardiyo yap yaşın küçük bence daha 16 gibi başla
Hmm anladıgım kadariyla şimdilik diyet ve basit hareketlerle kilo ver diyosun ve sonra kas kütlesi kazan diyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Sametcan Türk
kardeşim 15 yaşından önce yapmanı tavsiye etmem. dengeli beslen yürüyüş yap koşu yap. kas kazanmak içinde kendi vücut ağırlığında antrenmanlar yap şınav barfiks felan

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Hmm anladıgım kadariyla şimdilik diyet ve basit hareketlerle kilo ver diyosun ve sonra kas kütlesi kazan diyosun
Aynen öyle diyorum kardeşim şimdi önce kilonu ver yaşın biraz ilerlesin sonra kas yaparsın Kardiyo dediğim şeylerde koşu bandı, bisiklet , yüzme gibi kalori yaktiracak hareketler ona göre

Diyetinde başarılar

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
EmreE
ilk yağ yakıp sonra kas kütlesi yap ama doğal şekilde sakın internettten gördüğün haplarla falan yapma diyetini protin tozu creatin bcaa falan doğallıktan çıkarmıyor ama daha şimdilik kullanma

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,099
İsim
Hakan
Bcaa = para tuzagı
ilk yağ yakıp sonra kas kütlesi yap ama doğal şekilde sakın internettten gördüğün haplarla falan yapma diyetini protin tozu creatin bcaa falan doğallıktan çıkarmıyor ama daha şimdilik kullanma

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Bende senin yaşlarinda baslamıştım birkaç aya 19olacagım.Dis gorunusten rahatsizsan baslayabilirsin fakat karma dovus sporlarına yonelsen daha iyi olabilir.Hem kilo verir hem de kendini savunmuş olursun.Vucut gelistirme yap fakat karma dovus sporlarindan sonra yonelirsin

barisd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Duran
Fitness güzel ama yaşına göre erken onun yerine başka bir spor dalında (voleybol, basketbol, tenis, yüzme) vs. kendini geliştir hem öyle de spor yapmış oluyorsun kas kazanıyorsun üstüne üstlük çevren genişler eğlenirsin hobin olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Gökhan Akın
İlgilendiği Kategoriler
fitness sipor
yapılır da millete özenip steroid falan kullanma 18 olamadan saçların dökülür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular