Kas kütlesi kazanmaya çalışmaktan çok önce diyet yap ve eğer spor istiyorsan kardiyo yap yaşın küçük bence daha 16 gibi başlaSelam 14 yaşındayım boy 1.63 kilo 65 dış görünüşümden biraz rahatsızım kilo vermek ve kas kütlesi kazanmak istiyorum sizce bu yaşta yapmam sağlık açısından sıkıntı yapar mı veya nasıl yapnalıyım
Hmm anladıgım kadariyla şimdilik diyet ve basit hareketlerle kilo ver diyosun ve sonra kas kütlesi kazan diyosunKas kütlesi kazanmaya çalışmaktan çok önce diyet yap ve eğer spor istiyorsan kardiyo yap yaşın küçük bence daha 16 gibi başla
Aynen öyle diyorum kardeşim şimdi önce kilonu ver yaşın biraz ilerlesin sonra kas yaparsın Kardiyo dediğim şeylerde koşu bandı, bisiklet , yüzme gibi kalori yaktiracak hareketler ona göreHmm anladıgım kadariyla şimdilik diyet ve basit hareketlerle kilo ver diyosun ve sonra kas kütlesi kazan diyosun
ilk yağ yakıp sonra kas kütlesi yap ama doğal şekilde sakın internettten gördüğün haplarla falan yapma diyetini protin tozu creatin bcaa falan doğallıktan çıkarmıyor ama daha şimdilik kullanmaSelam 14 yaşındayım boy 1.63 kilo 65 dış görünüşümden biraz rahatsızım kilo vermek ve kas kütlesi kazanmak istiyorum sizce bu yaşta yapmam sağlık açısından sıkıntı yapar mı veya nasıl yapnalıyım
ilk yağ yakıp sonra kas kütlesi yap ama doğal şekilde sakın internettten gördüğün haplarla falan yapma diyetini protin tozu creatin bcaa falan doğallıktan çıkarmıyor ama daha şimdilik kullanma