daha cok yicen cicibe falan al ye14 yaşındayım kilom 58 boyum 1.85 aşırı yememe rağmen kilo alamıyorum ne yapmalıyım basketbol oynuyorum ara sıra spor da yapıyorum
protein oranı yüksek gıdalar tüket.14 yaşındayım kilom 58 boyum 1.85 aşırı yememe rağmen kilo alamıyorum ne yapmalıyım basketbol oynuyorum ara sıra spor da yapıyorum
aynı durumdayım boyum 1.83 62 kg gym e başladım kilo alırım hemde kas diye hadi bakalım inşallah alırım bide yiyorum yiyorum alamıyorum14 yaşındayım kilom 58 boyum 1.85 aşırı yememe rağmen kilo alamıyorum ne yapmalıyım basketbol oynuyorum ara sıra spor da yapıyorum
tamamdır min 2 tabak tüketiyorum daha da zorlayacağımÇok da kasma kendini annenin yaptıgı yemekten 1 tabak yiyorsan 2 tabak ye zamanla kilo alırsın çok kafaya takma
tamamdır teşekkür ederimKnk bence kilo boy yaşına göre gayet normal
Ama düzenli spor yapıyorsan kaliteli bir gainer kullanabilirsin faydası olacaktır
o boy bu yaş neyse şimdi garanti tarif14 yaşındayım kilom 58 boyum 1.85 aşırı yememe rağmen kilo alamıyorum ne yapmalıyım basketbol oynuyorum ara sıra spor da yapıyorum
tarım kredi ye özellikle dikkat edeceğim teşekkürlero boy bu yaş neyse şimdi garanti tarif
-1 somun ekmek
-tarım kredi den çikolata
-kupada orta sıcaklıkta çay , soğuk çay
-sevdiğin film/diziyi açıp izliyorsun
yatmadan önce dişlerini diş macunuyla değil tuzla fırçala farkı 1 hafta içinde göreceksin
akşamları pc başında min. 2 3 litre maalesefzorlama la sonra senide ağır yaşamlar belgeselinde görmeyelim doktor Now da sıra beklerken
şaka bi yana kendine zorlama vicudun ihtiyacın kadar yedirir içirir kilona göre mesela senin günde 1.5 litre su içmen gerekiyodur veya 1 içiyor musun örneğin önemli bu detaylar