Neler Yeni

Çözüldü✓ 14 yıllık işlemciye gtx 960 taksam darboğaz yaparmı

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Xeonla bile LGA775 lere maksimum bu oluyor:

Phenom X4 ler genel olarak güçlü kalıyor. Tabi bu model konu sahibindeki anakartla çalışmaz ama en iyi işlemciyi en iyisiyle kıyaslamak gerek 😀

Konu sahibi maks bunu takabiliyor:
Bende yan sistemim de X2 kullanıyorum ama en ufak şey de %100 oluyor. :D X4'ler bu kadar fark ediyor mu hocam?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bende yan sistemim de X2 kullanıyorum ama en ufak şey de %100 oluyor. :D X4'ler bu kadar fark ediyor mu hocam?
Phenom X2 ise onun rakibi en güçlü Core 2 Duolar zaten. Günümüzde hiçbir işe yetmemesi normal. Bende Athlon X2 vardı o çok daha beter.

Phenom X2 varsa ve anakart destekliyorsa Core Unlock yap bu arada, çekirdekleri açıp Phenom X4 olabiliyor o işlemciler 😀

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Phenom X2 ise onun rakibi en güçlü Core 2 Duolar zaten. Günümüzde hiçbir işe yetmemesi normal. Bende Athlon X2 vardı o çok daha beter.

Phenom X2 varsa ve anakart destekliyorsa Core Unlock yap bu arada, çekirdekleri açıp Phenom X4 olabiliyor o işlemciler 😀
Desteklemiyor maalesef bakmıştım bi ara. :D

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
Eski işlemcileri bilmiyorum fakat overclock ile bu darboğaz bir nevi çözülmez mi? Ben kendi işlemcimde bir nebze öyle çözdüm bu problemi. Eğer anakart, işlemci, soğutma elverişliyse bence denenebilir. Silikon şansı da yüksekse iyi bir soğutmayla yetecek seviyeye gelebilir belki. Tabi komple karşılamaz ama en azından minimal düzeyde kalır.

cassani

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğulcan
arkadaşlar bende amd Athlon(tm) II X4 620 2.6 GHz işlemci 4gb ram ve 380w psu var ekran kartım yok msi gtx 960 gaming edition 2g almayı düşünüyorum alıp taksam darboğaz yaparmı
Phenom II x6 şart onun da fiyatları uçuk anakartın modelini internete yazarak destek sayfasından uyumlu işlemcilere bakabilirsin bazı anakartlar FX serisini de destekliyor phenom ıı x6 dan çok daha düşük bir fiyata FX 6100 falan alırsın performansı da daha iyidir

Top Bottom