kesinlikle değer, pişman olmazsınepic gamesde 200 TL 60 TL kuponla 140 TL ye alınır mı?
Bedava bile.epic gamesde 200 TL 60 TL kuponla 140 TL ye alınır mı?
oyunu bitirdikten sonra etkisi altına alıyor baya zor çıkıyosun o derece300 TL var 140 ını vermek zorluyo max bugune kadar bir oyunda 40 TL verdim 140 a kesin değer deme
alınırepic gamesde 200 TL 60 TL kuponla 140 TL ye alınır mı?
Hocam oyun ingilizce ama doğru mudur ? Güzel bir türkçe yaması var mıdır ?oyunu bitirdikten sonra etkisi altına alıyor baya zor çıkıyosun o derece
türkçe yaması çıkmıştı, yamanın sorunlu olup olmadığını bilmiyorum, sistemin güzel oynatır. (oyun efsane bişey cidden ilk başlarda sıkıcı gelebilir ağır işliyor hikayeyi ama aksiyonlu sahneler başlayınca çıkamıycaksın oyundan)Hocam oyun ingilizce ama doğru mudur ? Güzel bir türkçe yaması var mıdır ?
bende almayık düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?
Sistemim
r5 1600 af
16 gb 3000 mhz 8x2
rx 570 4 gb 256 bit gigabyte
anladım hocam siz ingilizce mi oynadınız oyunu acaba ?türkçe yaması çıkmıştı, yamanın sorunlu olup olmadığını bilmiyorum, sistemin güzel oynatır. (oyun efsane bişey cidden ilk başlarda sıkıcı gelebilir ağır işliyor hikayeyi ama aksiyonlu sahneler başlayınca çıkamıycaksın oyundan)
ingilizce oynadım (ağır bi ingilizcesi yoktu)anladım hocam siz ingilizce mi oynadınız oyunu acaba ?
Ve sizin sisteminiz neydi hangi ayarlarda oynadınız ?
Bildiğim kadarıyla bir ara yama çıkmıştı paralı olduğundan oyun yapımcısına mailler atılmıştı. Sonrasında mahkemelik filan mı oldular yamayı yayınlamadılar diye hatırımda kalmış... O zamandan sonra bir yama çıktıysa bende bilmiyorum..
Siz böyle konuşuyorsunuz benim iştahımı kabartıyorsunuz
Bence indirimi beklemelisin ondan sonra keyfini çıkarırsınepic gamesde 200 TL 60 TL kuponla 140 TL ye alınır mı?