miniyi öneriyor musunmini belki. 12 bulunmaz.
Boyut sorun değil ise evet.miniyi öneriyor musun
sizce bu arkadaş güvenilir mi?Boyut sorun değil ise evet.
diğer ilanlarına baktım ya dolandırıcı ya da telefonda sağlam işlem var
bu arada bu ilan harbiden nasıl bu kadar ucuz 2 ay önce bu fiyata mediamarktta sıfırı bile yoktur
hocam 10 bin TL'ye yurt dışı iphone 12 satan çok var 10 bine alıp 3 bine kayıt ettirmek mantıklı mı yoksa 14 bine yurt içi 12 mini mi almak mantıklı?diğer ilanlarına baktım ya dolandırıcı ya da telefonda sağlam işlem var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada bu ilan harbiden nasıl bu kadar ucuz 2 ay önce bu fiyata mediamarktta sıfırı bile yoktur
valla ben ikiside yurt içi olsa 12 mini tercih ederim minileri daha çok seviyorum yalnız yurt dışı için ülkeye gir çık şartı varhocam 10 bin TL'ye yurt dışı iphone 12 satan çok var 10 bine alıp 3 bine kayıt ettirmek mantıklı mı yoksa 14 bine yurt içi 12 mini mi almak mantıklı?
attığın 12 mini gerçekten çok mantıklı o fiyata ama yani satması çok ilginçhocam 10 bin TL'ye yurt dışı iphone 12 satan çok var 10 bine alıp 3 bine kayıt ettirmek mantıklı mı yoksa 14 bine yurt içi 12 mini mi almak mantıklı?
adamın önceden satışlarıda var sahibindende ilanı var o adam olmazsa zaten 14 bine başka 12 mini bulurum umarım öyle düşünüyorumv
valla ben ikiside yurt içi olsa 12 mini tercih ederim minileri daha çok seviyorum yalnız yurt dışı için ülkeye gir çık şartı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
a
attığın 12 mini gerçekten çok mantıklı o fiyata ama yani satması çok ilginç
bulursunadamın önceden satışlarıda var sahibindende ilanı var o adam olmazsa zaten 14 bine başka 12 mini bulurum umarım öyle düşünüyorum