1400TL'yi geçmezse daha iyi olur o civar red switch gaming klavye önerir misiniz? %60 daha iyi olur
hocam türkçe klavye olursa iyi olure-yooso Beyaz Mini Mekanik Klavye Z-686 Huano Blue Switch Işıklı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
e-yooso Beyaz Mini Mekanik Klavye Z-686 Huano Blue Switch Işıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comWhatgeek'ten alırsan biraz bekleme süresi uzun olur haberin olsun.Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
hocam bu sıte TR Gönderimi durdurdu bir süreliğinee-yooso Beyaz Mini Mekanik Klavye Z-686 Huano Blue Switch Işıklı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
e-yooso Beyaz Mini Mekanik Klavye Z-686 Huano Blue Switch Işıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comWhatgeek'ten alırsan biraz bekleme süresi uzun olur haberin olsun.Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
bu klavyeyı buldum ama red flan degıl1400TL'yi geçmezse daha iyi olur o civar red switch gaming klavye önerir misiniz? %60 daha iyi olur
Evet biliyorum konu açtım bunun hakkında. Bu nedenle acelen yoksa diye paylaştım hocam.hocam bu sıte TR Gönderimi durdurdu bir süreliğine
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu klavyeyı buldum ama red flan degıl
Türkçe olması lazımmış hocam.hocam bu sıte TR Gönderimi durdurdu bir süreliğine
bu klavyeyı buldum ama red flan degıl
Açıkçası pek klaiteli markalar yok ülkemizde genelde dandikler bu bütçelerde.hocam türkçe klavye olursa iyi olur
sağolun hocam yardımlarınız için iyi günler dilerimEvet biliyorum konu açtım bunun hakkında. Bu nedenle acelen yoksa diye paylaştım hocam.
Türkçe olması lazımmış hocam.
Açıkçası pek klaiteli markalar yok ülkemizde genelde dandikler bu bütçelerde.