Tam olarak hangi fiyata :d?
Bakıcam buna.Hemde ilan yeniEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
pahalı abi alınmazArkadaşlar sorum başlıkta. Daha önce 1400tlye öneri istemiştim şimdi ise bu ekran kartını almak istiyorum. S Param Güvende ile satın alacağım geldiği zaman testleri yapıcam.
1200e çok uygun, kalan 200tl ile de ssd falan ekleme yaparsınBakıcam buna.
Eksik olduğu için demedim. Ekran kartı için bütçen 1400 ise bu ekran kartı 1200 ya. Ssd sende olsa bile ekleme yaparsınTek eksiğim ekran kartı.
Bence bu ilan yalan olabilirBakıcam buna.
Niye yalan olsun ki? Piyasadan haberdar olmayan birsürü insan var. Adam 1500den aldım diye düşünüp 1200e satabilirBence bu ilan yalan olabilir
Piyasanın çok altında bir ilan.Niye yalan olsun ki? Piyasadan haberdar olmayan birsürü insan var
0'a önerdiğin bir ekran kartı var mı?Eksik olduğu için demedim. Ekran kartı için bütçen 1400 ise bu ekran kartı 1200 ya. Ssd sende olsa bile ekleme yaparsın
Bana biraz ucuz geldi adam da az kullanıldı diyor kutusu garantisi faturası var diyor bu fiyat bana düşük geldiNiye yalan olsun ki? Piyasadan haberdar olmayan birsürü insan var