arkadaşlar görüntüsü ve sessiz çalışması çok önemli oldugundan fiyatı pek önemli dğeil benm için. kasam dragos north beyaz yan tarafa 2adet 140mm fan takıcam. ama içeri hava alıcak şekilde takılcak. varmı şık görünen fan önerileriniz
Bu fiyata Lian Li fanlar daha iyi olabilirHem görseli güzel olsun hem de piyasadaki çoğu fandan iyi olsun derseniz; Arctic P14
En sessiz şekilde çalışıp aynı zamanda mükemmel performans versin derseniz; Noctua A14
Lian Li fanlar daha güzel fakat RGB kısmını düzgün kullanabilmek için ekstra kontrolcüde almak gerekli o yüzden yazmadım.Bu fiyata Lian Li fanlar daha iyi olabilir
Anakart bağlantısı ile kontrolcü aynı işlevi görmüyor mu?Lian Li fanlar daha güzel fakat RGB kısmını düzgün kullanabilmek için ekstra kontrolcüde almak gerekli o yüzden yazmadım.
Anakarta tekli bağlantı ile de mümkün tabi ama pek verimli olmuyor diye okumuştum. O yüzden Lian Li fan alırken en mantıklısı komple set halinde alıp kasadaki tüm fanları Lian Li yapmak. Tabi bütçe biraz artıyor.Anakart bağlantısı ile kontrolcü aynı işlevi görmüyor mu?
İlerde ben de Lian Li fan düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla kontrolcünün farkı gücü direkt olarak psudan alması ve ekstra argb bağlantısı sağlaması. Onun dışında bağlantı olarak yine anakarta bağlanıyor. Aynı bağlantı olduğu için bir fark olacağını düşünmüyorum. Yanlışsam düzeltin.Anakarta tekli bağlantı ile de mümkün tabi ama pek verimli olmuyor diye okumuştum. O yüzden Lian Li fan alırken en mantıklısı komple set halinde alıp kasadaki tüm fanları Lian Li yapmak. Tabi bütçe biraz artıyor.
Infinity fanlarda 2 ayrı RGB bölge ayarı olduğu için özelleştirme açısından sorun oluyor diye okumuştum. Bende de Lian Li Infinity var ve RGB bölgeleri sıradan RGB fanlar gibi tek bölge olmadığı için yan tarafındaki ayna kısmı ve ortadaki RGB renkleri ayrı ayrı ayarlanıyor. Ama dediğiniz gibi anakart üzerinden de kullanılabilir muhtemelen.İlerde ben de Lian Li fan düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla kontrolcünün farkı gücü direkt olarak psudan alması ve ekstra argb bağlantısı sağlaması. Onun dışında bağlantı olarak yine anakarta bağlanıyor. Aynı bağlantı olduğu için bir fark olacağını düşünmüyorum. Yanlışsam düzeltin.