Hocam dell in yapıtığından daha çok reklamı yapıldı şu forumda geri dönüşleri nasıl acaba ürünün
Hocam dell in yapıtığından daha çok reklamı yapıldı şu forumda geri dönüşleri nasıl acaba ürünün
Ustam o tükendig24f2 öneririm ama nerdeyse 3 üründen 1 tanesinde piksel çıkıyor resmen o yüzden test edip alman lazım
Hocam bu monitörü kullandım, VA tavsiye etmem. Kontrast oranı yüksek tek avantaj bu ghosting mevcut monitörde. Beni rahatsız etti şahsen IPS'ten şaşmayı düşünüyorum.Sırf pivot diye alınır mı benim için va ıps çok önemli değil 144hz 1ms freesync olsun 27 inç tercihim bilen varsa bu tarz monitör link atarsa sevinirm![]()
Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
va almayın artık bu dönemde.Sırf pivot diye alınır mı benim için va ıps çok önemli değil 144hz 1ms freesync olsun 27 inç tercihim bilen varsa bu tarz monitör link atarsa sevinirm![]()
Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu monitörü forum da paylaştım fiyatı yüksek buldular lakin şuanki piyasa da dengi yok gibi geldi bana da işin garibi inceleyen geri dönüş yapan da bulamadımNet bu hocam az daha çıkarsanız : https://www.vatanbilgisayar.com/msi...1ms-mprt-freesync-premium-oyuncu-monitor.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu monitörü kullandım, VA tavsiye etmem. Kontrast oranı yüksek tek avantaj bu ghosting mevcut monitörde. Beni rahatsız etti şahsen IPS'ten şaşmayı düşünüyorum.
Asus tuf 27 inç 165 hz1080p için monitör arıyorum yardımcı olursanız sevinirim