144-165hz ıps 24" monitör arıyorum

Reggae

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
3500
1080p için monitör arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Hocam dell in yapıtığından daha çok reklamı yapıldı şu forumda geri dönüşleri nasıl acaba ürünün
😂😂 ekran güzel hocam en önemlisi garantisi mükemmel 3 yıl boyunca evinde servis hizmeti var 1 pixele bile değişim yapıyorlar sen zahmet etmiyorsun adamlar geliyor ama bende ölü pixel çıktı değişim yapacam malesef

g24f2 öneririm ama nerdeyse 3 üründen 1 tanesinde piksel çıkıyor resmen o yüzden test edip alman lazım

Sırf pivot diye alınır mı benim için va ıps çok önemli değil 144hz 1ms freesync olsun 27 inç tercihim bilen varsa bu tarz monitör link atarsa sevinirm

Net bu hocam az daha çıkarsanız : https://www.vatanbilgisayar.com/msi...1ms-mprt-freesync-premium-oyuncu-monitor.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf pivot diye alınır mı benim için va ıps çok önemli değil 144hz 1ms freesync olsun 27 inç tercihim bilen varsa bu tarz monitör link atarsa sevinirm
Hocam bu monitörü kullandım, VA tavsiye etmem. Kontrast oranı yüksek tek avantaj bu ghosting mevcut monitörde. Beni rahatsız etti şahsen IPS'ten şaşmayı düşünüyorum.

va almayın artık bu dönemde.

Net bu hocam az daha çıkarsanız : https://www.vatanbilgisayar.com/msi...1ms-mprt-freesync-premium-oyuncu-monitor.html

Hocam bu monitörü kullandım, VA tavsiye etmem. Kontrast oranı yüksek tek avantaj bu ghosting mevcut monitörde. Beni rahatsız etti şahsen IPS'ten şaşmayı düşünüyorum.
Bu monitörü forum da paylaştım fiyatı yüksek buldular lakin şuanki piyasa da dengi yok gibi geldi bana da işin garibi inceleyen geri dönüş yapan da bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,897
Üyeler
184,073
Son üye
DDADeku
Geri