ErenMaiky
80+ Bronze
https://www.hepsiburada.com/monster...-hd-fast-ips-oyuncu-monitoru-pm-HBC00004CD0KI al bunu işte 4180 tl Sepette
Niye öyle dedin be ustad bende var gayet menunumİki modelde çöp. Kavisli almanızı önermem ayrıca. VP249QGR alın geçin.
Kavisli kullanıyorum negatif bir durum görmedim 2 senedir nasıl bu kanıya vardınızİki modelde çöp. Kavisli almanızı önermem ayrıca. VP249QGR alın geçin.
Niye öyle dedin be ustad bende var gayet menunum
Sizde olması ve sorun yaşamamanız başkalarınında yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Çoğu kavisli model gibi atılan modellerde kötü. Yüksek bütçelerde öneririm kavisli modelleri.Kavisli kullanıyorum negatif bir durum görmedim 2 senedir nasıl bu kanıya vardınız
Ok knkSizde olması ve sorun yaşamamanız başkalarınında yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Çoğu kavisli model gibi atılan modellerde kötü. Yüksek bütçelerde öneririm kavisli modelleri.
Alınır kullanıyorumKavisli Olursa Daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu alınır mıSAMSUNG 24" LS24AG300NRXUF 1ms 144 Hz Full HD HDMI DP Çerçevesiz Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 24" LS24AG300NRXUF 1ms 144 Hz Full HD HDMI DP Çerçevesiz Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşte kendiyle çelişen bir insan sizde sorun olması da bir başkasında sorun çıkartacağı anlamına gelmiyor arkadaşlarım da da var kavisli bir sıkıntı yaşamadık demek ki sende var sıkıntı ?Sizde olması ve sorun yaşamamanız başkalarınında yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Çoğu kavisli model gibi atılan modellerde kötü. Yüksek bütçelerde öneririm kavisli modelleri.