Neler Yeni

144 hz 1 ms monitör tavsiyesi ( 1500 bütçe) açıklamayı okuyunuz teşekkürler.

GoDZiLLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Uluhan Gökhan
Bütçe
1500
Öncelikle iyi forumlar , Zamanında vatandan rog strix rtx2060 lı bir sistem topladım ama yeterli bütçem olmadığından https://www.vatanbilgisayar.com/aoc...-dp-port-gaming-monitor.html#urun-ozellikleri aldım o zamanlar 600 tl di TN PANEL . Şimdi 144 hz 1 ms bir monitör almayı düşünüyorum oynadığım oyun türü genelde mmoRpg ama diğer tüm oyun türlerini de oynuyorum
arada , IPS panelin renk ve canlılık konusunda daha iyi olduğuyla ilgili söylentiler duydum emin olmamakla birlikte , Tercihim monitörü dikey olarakta kullanabilmek, ve mümkünse ayağı uzun olsun , curved hoşuma gidiyor önerilerinize göre tercih edebilirim . İnç olarak 24 ü kullanmaktayım 27 bir cazip gelmiyor değil ama tabi bütçe artıyor. önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Elinde kullandığı monitörü önerecek arkadaşlar ne zamandır kullanıyor ve hangi panalleri denediler farklarını vs söyleyebilirse sevinirim çünkü tek monitörle başlayıp diğerlerini denememiş arkadaşların yorumları pek sağlıklı olmayabilir genel önerisi açısından teşekkürler iyi günler

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
144 Hz 1Ms Dikey kullanım yani pivot özellikli ayağı uzun istediğin gibi ayarlayabilirsin. Ama TN Panel.. TN olması önemli değilse bu monitör iyidir. Bu fiyatada bu kadar özellikli bulunmaz diye sanıyorum.

GoDZiLLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Uluhan Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pivot özelliği olan monitörler 1650 civarından başlıyor.
Fiyatta biraz esneme gösterebilirim eğer önerebilceğin bir monitör varsa , çünkü gösterdiğin cidden ayak olarak kısa geliyor bana masa yapısından
Mesaj otomatik birleştirildi:

144 Hz 1Ms Dikey kullanım yani pivot özellikli ayağı uzun istediğin gibi ayarlayabilirsin. Ama TN Panel.. TN olması önemli değilse bu monitör iyidir. Bu fiyatada bu kadar özellikli bulunmaz diye sanıyorum.
yani tn ips va önemini çok bilmiyorum oynadığım tarz mmorpg . csgo gibi oyunlara daha çok tn öneriyorlar diye biliyorum

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Fiyatta biraz esneme gösterebilirim eğer önerebilceğin bir monitör varsa , çünkü gösterdiğin cidden ayak olarak kısa geliyor bana masa yapısından
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani tn ips va önemini çok bilmiyorum oynadığım tarz mmorpg . csgo gibi oyunlara daha çok tn öneriyorlar diye biliyorum
rekabetçi oynuyorsan tn eğer hikayeli oynuyorsan renkleri daha canlı ve güzel görmek istiyorsan ips

Top Bottom