Neler Yeni

144 Hz için çok kararsızım sizce?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Elimdeki bütçenin tamamını D.A2 sisteme ayırdım sistemi sipariş ettim ama aklım monitörde kaldı keşke monitör de alsa mıydım diye düşünüyorum. Normal şartlarda 6 ay sonra monitör almayı planlıyorum ama şu an kafam karıştı. Eski monitörüm fotoğraftakiyle aynı. Bu beni 6 ay idare eder mi? Yoksa monitör için de bütçe mi ayarlamalıyım. Normalde bütçemi zorlayacağım için 6 ay zaman koymak istedim araya.
*VGA dönüştürücü ile kullanacağım sistemi. Eski monitörümle
Mevcut monitörüm:

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Elimdeki bütçenin tamamını D.A2 sisteme ayırdım sistemi sipariş ettim ama aklım monitörde kaldı keşke monitör de alsa mıydım diye düşünüyorum. Normal şartlarda 6 ay sonra monitör almayı planlıyorum ama şu an kafam karıştı. Eski monitörüm fotoğraftakiyle aynı. Bu beni 6 ay idare eder mi? Yoksa monitör için de bütçe mi ayarlamalıyım. Normalde bütçemi zorlayacağım için 6 ay zaman koymak istedim araya.
*VGA dönüştürücü ile kullanacağım sistemi. Eski monitörümle
Mevcut monitörüm:
Dostum bütçeni zorlama bence 6 ay idare edersin gerek yok yani. Yoo kredi kartına vatandan fln taksitle alırım öderim koymaz diyorsan en mantıklısı alman ama yoksa gerekte yok açıksası

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bütçeni zorlama bence 6 ay idare edersin gerek yok yani. Yoo kredi kartına vatandan fln taksitle alırım öderim koymaz diyorsan en mantıklısı alman ama yoksa gerekte yok açıksası
Ya işin açıkçası ben nakit alışverişten yanayım şu an param var ama o parayı ticarette kullanıyorum. Zevk için ayırdığım 6 bin TL ye kasa aldım. Şimdi bin küsur daha ayırıp ekran almak istemiyorum şu an. Ama bazı arkadaşlar 60 Hz olmaz o sisteme kullanamazsın dedi tereddüt ettim ben de.

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
valla ben 144hz monitör aldım daha yeni ve laptopda CSGO oynuyordum öncesinde sonra işte masaüstüne geçtim 144Hz 1ms IPS ekran monitörüm var. Bir fark varmı bir şey anladınmı dersen valla ben hiç bir fark anlamadım bence sadece ekran büyüdü D:D:D bilmiyom nasıl anlarım onuda bilmiyom yani:D ama bütün 144 Hz ayarlarını yaptım nvdia denetim masasından falan sonra "düşey senkronizasyon"uda kapattım yinede hiç bişiy anlamadım :D

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla ben 144hz monitör aldım daha yeni ve laptopda CSGO oynuyordum öncesinde sonra işte masaüstüne geçtim 144Hz 1ms IPS ekran monitörüm var. Bir fark varmı bir şey anladınmı dersen valla ben hiç bir fark anlamadım bence sadece ekran büyüdü D:D:D bilmiyom nasıl anlarım onuda bilmiyom yani:D ama bütün 144 Hz ayarlarını yaptım nvdia denetim masasından falan sonra "düşey senkronizasyon"uda kapattım yinede hiç bişiy anlamadım :D
hahahaa benim için sistemin uyumlu olması önemli yoksa ha 60 ha 144 oynarım her türlü :) 120 ping, 20 fps le yıllarca cs oynadım.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Bence doğru karar hem 144'un değerini anlamak için 60'da oynamak lazım biraz idare edin derim.

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Ben ocak ayında rtx 2060 ve r5 3500x li bir sistem topladım dostum. O an param yetmediği için monitör alamadım ve eski bilgisayarımın 60hz 900p monitörünü kullandım 6 ay. Haziran başında yeni monitör aldım 144hz 1080p. Hiçbir şey kaybetmezsin elindekini kullan gitsin. Monitör için 30 40 liraya bi vga hdmi dönüştürücüsü falan alırsın, idare edersin.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence idare edebilirsiniz bir müddet bu monitörle.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Ya işin açıkçası ben nakit alışverişten yanayım şu an param var ama o parayı ticarette kullanıyorum. Zevk için ayırdığım 6 bin TL ye kasa aldım. Şimdi bin küsur daha ayırıp ekran almak istemiyorum şu an. Ama bazı arkadaşlar 60 Hz olmaz o sisteme kullanamazsın dedi tereddüt ettim ben de.
Boşver zorlama bütçeni takma elalemi benim kuzenim monitöre parası yok diye 1080ti yi 60hz dandik monitörle 2 sene kullandı şimdi sistemi çok güzel tabii ki 2 sene kullan demiyorum ama 6 aydan bişey olmaz 6 ayda düşük fpsde oyna kötü görünsün hiçbi şey olmaz

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
hepinize teşekkür ederim. 6 ay sonra güzel bir monitör alacağım öyle karar verdim. Fikirleriniz için çok sağ olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşver zorlama bütçeni takma elalemi benim kuzenim monitöre parası yok diye 1080ti yi 60hz dandik monitörle 2 sene kullandı şimdi sistemi çok güzel tabii ki 2 sene kullan demiyorum ama 6 aydan bişey olmaz 6 ayda düşük fpsde oyna kötü görünsün hiçbi şey olmaz
fps düşük mü görünür 60hz de? mesela PC testinde 200 fps den aşağı düşmedi. Ben monitörden dolayı daha mı aşağı alırım?

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
hepinize teşekkür ederim. 6 ay sonra güzel bir monitör alacağım öyle karar verdim. Fikirleriniz için çok sağ olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps düşük mü görünür 60hz de? mesela PC testinde 200 fps den aşağı düşmedi. Ben monitörden dolayı daha mı aşağı alırım?
Fps testinde yine 200 fps çıkar ama sen 60fps olarak hissedersin

Top Bottom