Neler Yeni

144 Hz monitör önerisi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Rampage için neden öyle dediniz merak ettim, çok öneren var.
O fiyata o özellikler olmaz, illa bir yerinde sıkıntısı var böyle markaların en fazla klavyesi kulaklığı falan alınır o kadar. Donanım olarak tercih edilmemesini öneririm. JD, GP, GB, FRİSBY, EVEREST, RAMPAGE hepsi öyle.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Samsung'un VA panel monitörünü alın. Tepki süresine fazla takılma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Arabacı
Peki max 1 haftaya almam lazım. İndirim vs olur mu , bütçem çünkü şuan o kadar yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Köse
Selam dostlar, uygun fiyatlı 144hz 1 ms(max 1300 tl ) monitör bakıyorum. Gamepowerın bir monitörünü alacaktım ama stokta kalmadı şansıma.Şuan fotoğraftaki ürüne bakıyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
ASUS VP249QGR Modelini öneririm ıps panel olması en büyük artısı oyuncu monitörü iiçin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Asus VP249QGR en ucuz ve iyisidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Arabacı
Monitör VA panel tabi alinabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürünü de alabilirsin . Yanında 150 tl bannerlord oyunda hediye ediyor. Üstelik samsung marka .

Sanırım bunu alıyorum her şey için teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren Bakan
Her ne kadar bizzat kullanmış olmasam da kullanan kişilerin çok beğendiği iki monitör önerebilirim. Ancak söylediğim gibi kullanan kişilerin yorumuna göre öneriyorum ben kullanmadım. Ben Philips marka monitör kullanıyorum ve oldukça memnunum. Philips'de bir göz atabilirsin.

Ekler

• James Donkey.JPG
    James Donkey.JPG
    38.7 KB · Hit: 49
  • GamePower.JPG
    GamePower.JPG
    50.5 KB · Hit: 39

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Sanırım bunu alıyorum her şey için teşekkürler.
şunu söyleyeyim monitörü aldım ve çok iyi tam fiyat/performans ve bannerlord kodu da var yanında. 1 tane ölü piksel çıktı onun için de değişim yapabileceklerini veya tamir olacağını söylediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe Arabacı
şunu söyleyeyim monitörü aldım ve çok iyi tam fiyat/performans ve bannerlord kodu da var yanında. 1 tane ölü piksel çıktı onun için de değişim yapabileceklerini veya tamir olacağını söylediler

Bende şuan kullanıyorum gayet iyi. Bugün bannerlord kodunu da attılar. Ölü piksel göremedim ben bunun için bir test felan var mı ?

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Bende şuan kullanıyorum gayet iyi. Bugün bannerlord kodunu da attılar. Ölü piksel göremedim ben bunun için bir test felan var mı ?
Beyaz ekran kaç internetten ben bi tane buldum ama uğraşmadım hiç bannerlord kodum 1 haftadır gelmedi bugün yolladılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,147
Üyeler
159,720
Son üye
emirkrmz13
Top Bottom