Neler Yeni

144 Hz MONİTÖR ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orkun Erdem Uludağ
Selam arkadaşlar.
Donanım arşivi'nin James Donkey 144hz monitörü ile alakalı bir videosu vardı ve almaya karar verdim. Ancak önce size sormak istedim.
Alan olduysa, aksi bir durumla karşılaştınız mı? Performansı nasıldı? deneyimlerinizi yazar mısınız ?

Ve varsa 1200 1400 tl bandında önerilerinizi alırım. 144hz 1ms öncelikli

sam@

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet
2 gün önce ıtopyada indirimde güzel monitorlar vardı keşke kaçırmasaydınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ardıl Koç
Selam arkadaşlar.
Donanım arşivi'nin James Donkey 144hz monitörü ile alakalı bir videosu vardı ve almaya karar verdim. Ancak önce size sormak istedim.
Alan olduysa, aksi bir durumla karşılaştınız mı? Performansı nasıldı? deneyimlerinizi yazar mısınız ?

Bu monitörler arıza lı çıktı ve 2 serisi toplandı acaba sattıkları seri hala o mı ona bak yoksa da bunu al;

Yada bunu al bende bu var memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ardıl Koç
Asus monitörleri açıkça hiç önermem kullandıkları malzeme kalitesi dış taraf için iyi ama iç için berbat viewsonic-acer-hp gibi markalardan şaşmamalı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Köse
Selam arkadaşlar.

Asus Monitör olarak en iyi marka özelliklede oyun için düşüyorsan en iyisi kim ne derse desin şahsen ben monitörde asusdan başka bir ürün kullanmam kalite farkı çok üst düzeyde VP249QGR VEYA VG24VQ Modellerine bakabilirsiniz.

Top Bottom