Teşekkür ederim ben şu modeli düşünüyorum sizce nasıl?Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ben önermem mümkün olduğunca Aoc, Asus vb markalardan alın.Teşekkür ederim ben şu modeli düşünüyorum sizce nasıl?
James Donkey JD27FG1MS144 Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
James Donkey JD27FG1MS144 Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! James Donkey JD27FG1MS144 Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
made in china, kalitesiz ismi bile berbat James Eşek.Sebebini söyleyebilirmisiniz merakımdan soruyorum.
TN panel. Görmedin sanırım.LG 23.6" 24GL600F 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA
LG 23.6" 24GL600F 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD FreeSync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24GL600F ITOPYA'da.www.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
made in china, kalitesiz ismi bile berbat James Eşek.
İdare eder. AOC almanızı öneririm, JD'ye göre daha kalitelidir.Teşekkür ederim ben şu modeli düşünüyorum sizce nasıl?
James Donkey JD27FG1MS144 Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
James Donkey JD27FG1MS144 Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! James Donkey JD27FG1MS144 Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
bu monitör 1300tl idi şimdi ki fiyata bak birde evet TN panel.TN panel. Görmedin sanırım.