Birincisi ben senin dostun değilim.Dostum Vahiy yolu ile mi inecek millete neyi sevip neyi sevmediğin. Saçma sapan konu saçma sapan başlık. İlgi alanlarını belirt bari spor de araba de cartoon de star wars teması olabilir de.
Hoşuna gitmeyen bir duvar kağıdı mantıken masaüstünü güzelleştirmeyecek Güzelleştirebileceğini düşündüğünüz dediğine göre. Yükselmene gerek yok dostum. BLOCKED.Birincisi ben senin dostun değilim.
İkincisi birine bişey öğretmeye çalışmadan önce haddini bilip okuma yazma öğrenmen gerekiyor. Ben sevebileceğim duvar kağıdı tavsiyesi değil, masaüstünü güzelleştirebileceğini düşündüğünüz öneriler istemişim ki kategori belirtmediğime göre herkes kendi favorisini (star wars,araba vs. "bak bu bence güzel) diyerek paylaşabilir.
Üçüncüsü Bu konudaki tek saçma şey senin yazdığın yorum.
hocam boş yapmışsın şuanDostum Vahiy yolu ile mi inecek millete neyi sevip neyi sevmediğin. Saçma sapan konu saçma sapan başlık. İlgi alanlarını belirt bari spor de araba de cartoon de star wars teması olabilir de.
şuan kullandıgım duvar kagıdı buMerhaba var mı böyle masaüstünü güzelleştirebilecek önerileriniz
Adama gelip atar gider yapıp sonrasında da blockluyorsun, kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir konuşma adabı öğren. 4-5 konuda gördüm seni herkese bu şekilde yazıyorsun.Hoşuna gitmeyen bir duvar kağıdı mantıken masaüstünü güzelleştirmeyecek Güzelleştirebileceğini düşündüğünüz dediğine göre. Yükselmene gerek yok dostum. BLOCKED.
Türkçe eğitimleri almanı öneririm. Sana gerekmediğini düşünüyorsan bile bizim sinirlerimizin sağlığı için gerekiyor.Hoşuna gitmeyen bir duvar kağıdı mantıken masaüstünü güzelleştirmeyecek Güzelleştirebileceğini düşündüğünüz dediğine göre. Yükselmene gerek yok dostum. BLOCKED.
@Mehmet YılmazDostum Vahiy yolu ile mi inecek millete neyi sevip neyi sevmediğin. Saçma sapan konu saçma sapan başlık. İlgi alanlarını belirt bari spor de araba de cartoon de star wars teması olabilir de.
Baya boş adamsın takdir ettimHoşuna gitmeyen bir duvar kağıdı mantıken masaüstünü güzelleştirmeyecek Güzelleştirebileceğini düşündüğünüz dediğine göre. Yükselmene gerek yok dostum. BLOCKED.
@zerolite @BurakAkgn raporlamanızı tavsiye ederim. Ben ettim. Banlanırsa forum daha güzel bir yer olabilirDostum Vahiy yolu ile mi inecek millete neyi sevip neyi sevmediğin. Saçma sapan konu saçma sapan başlık. İlgi alanlarını belirt bari spor de araba de cartoon de star wars teması olabilir de.
Adama atar gider yapsam o kadar kibar yazmadım düşüncemi belirttim.Adama gelip atar gider yapıp sonrasında da blockluyorsun, kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir konuşma adabı öğren. 4-5 konuda gördüm seni herkese bu şekilde yazıyorsun.
Kullandığınız kelimelere dikkat edin.Dostum Vahiy yolu ile mi inecek millete neyi sevip neyi sevmediğin. Saçma sapan konu saçma sapan başlık. İlgi alanlarını belirt bari spor de araba de cartoon de star wars teması olabilir de.
Dostum Vahiy yolu ile mi inecek millete neyi sevip neyi sevmediğin. Saçma sapan konu saçma sapan başlık. İlgi alanlarını belirt bari spor de araba de cartoon de star wars teması olabilir de.
kibar...Adama atar gider yapsam o kadar kibar yazmadım düşüncemi belirttim.