Neler Yeni

1440P Wallpaper önerileri

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Merhaba var mı böyle masaüstünü güzelleştirebilecek önerileriniz

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum Vahiy yolu ile mi inecek millete neyi sevip neyi sevmediğin. Saçma sapan konu saçma sapan başlık. İlgi alanlarını belirt bari spor de araba de cartoon de star wars teması olabilir de.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum Vahiy yolu ile mi inecek millete neyi sevip neyi sevmediğin. Saçma sapan konu saçma sapan başlık. İlgi alanlarını belirt bari spor de araba de cartoon de star wars teması olabilir de.
Birincisi ben senin dostun değilim.

İkincisi birine bişey öğretmeye çalışmadan önce haddini bilip okuma yazma öğrenmen, yada okuduğunu anlama yeteneğini kavraman gerekiyor. Ben sevebileceğim duvar kağıdı tavsiyesi değil, masaüstünü güzelleştirebileceğini düşündüğünüz öneriler istemişim ki kategori belirtmediğime göre herkes kendi favorisini (star wars,araba vs. "bak bu bence güzel) diyerek paylaşabilir.

Üçüncüsü Bu konudaki tek saçma şey senin yazdığın yorum.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Birincisi ben senin dostun değilim.

İkincisi birine bişey öğretmeye çalışmadan önce haddini bilip okuma yazma öğrenmen gerekiyor. Ben sevebileceğim duvar kağıdı tavsiyesi değil, masaüstünü güzelleştirebileceğini düşündüğünüz öneriler istemişim ki kategori belirtmediğime göre herkes kendi favorisini (star wars,araba vs. "bak bu bence güzel) diyerek paylaşabilir.

Üçüncüsü Bu konudaki tek saçma şey senin yazdığın yorum.
Hoşuna gitmeyen bir duvar kağıdı mantıken masaüstünü güzelleştirmeyecek Güzelleştirebileceğini düşündüğünüz dediğine göre. Yükselmene gerek yok dostum. BLOCKED.

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
hocam boş yapmışsın şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba var mı böyle masaüstünü güzelleştirebilecek önerileriniz
şuan kullandıgım duvar kagıdı bu

Ekler

• 933854.jpg
    933854.jpg
    768.3 KB · Hit: 53

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hoşuna gitmeyen bir duvar kağıdı mantıken masaüstünü güzelleştirmeyecek Güzelleştirebileceğini düşündüğünüz dediğine göre. Yükselmene gerek yok dostum. BLOCKED.
Adama gelip atar gider yapıp sonrasında da blockluyorsun, kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir konuşma adabı öğren. 4-5 konuda gördüm seni herkese bu şekilde yazıyorsun.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Türkçe eğitimleri almanı öneririm. Sana gerekmediğini düşünüyorsan bile bizim sinirlerimizin sağlığı için gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Baya boş adamsın takdir ettim

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
@zerolite @BurakAkgn raporlamanızı tavsiye ederim. Ben ettim. Banlanırsa forum daha güzel bir yer olabilir

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Adama gelip atar gider yapıp sonrasında da blockluyorsun, kaç yaşındasın bilmiyorum ama bir konuşma adabı öğren. 4-5 konuda gördüm seni herkese bu şekilde yazıyorsun.
Adama atar gider yapsam o kadar kibar yazmadım düşüncemi belirttim.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Kullandığınız kelimelere dikkat edin.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
@Cermenbey Ben MacOS duvar kağıtlarını çok beğeniyorum. Linkte 6K çözünürlükte olanlar var, ekranınızda çok güzel durur. Bu link 🔗

Top Bottom