144hz 1ms mi 165hz 2ms mi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
Aynı fiyata 2 monitör var biri aoc 24 inç 144hz 1ms diğer tarafta 165hz dragos marka monitör var aynı fiyat

panel tipleri aynı mıdır

Aynı fiyata 2 monitör var biri aoc 24 inç 144hz 1ms diğer tarafta 165hz dragos marka monitör var aynı fiyat
Öncelikle o 1 ms'i gözünle farkedemezsin,ayrıca 27 inç ve 1080p ise almayın,2k monitör alın tabii güçlü bir ekran kartınız var ise.

Dragos çok kötü, alma. AOC çok daha iyi ve kaliteli.

linklerini atar mısınız monitörlerin?

Diğeri aoc 24g2u modeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dragos önermem, panel tiplerini de bilmiyorsun.
IPS almaya dikkat et 144 hz al.
Oda ips brom kullanan 2 kisiyesordum aşırı memnunum 5 aydır kullanıyorum dediler

Dragos önermem, panel tiplerini de bilmiyorsun.
IPS almaya dikkat et 144 hz al.
Ayrıca satan atom bilişimi aradım konuştum bozulma vs gibi şeyler olmaz güvenilir kaliteli dedi zaten fiyat gegiç sureline boyleymis 4 3 aya 2 bin küsur olur dedi

Diğeri aoc 24g2u modeli

Oda ips brom kullanan 2 kisiyesordum aşırı memnunum 5 aydır kullanıyorum dediler

Ayrıca satan atom bilişimi aradım konuştum bozulma vs gibi şeyler olmaz güvenilir kaliteli dedi zaten fiyat gegiç sureline boyleymis 4 3 aya 2 bin küsur olur dedi
1080p 27 inç kötü bir ikili.

Diğeri aoc 24g2u modeli

Curved ve IPS ilk defa gördüm.
Şahsen IPS olduğuna inanmıyorum.
Marka da bilindik değil.
Site Atom Bilişim gibi rezil bir firma.
Şahsen ben almazdım.

Curved ve IPS ilk defa gördüm.
Şahsen IPS olduğuna inanmıyorum.
Marka da bilindik değil.
Site Atom Bilişim gibi rezil bir firma.
Şahsen ben almazdım.
Aoc 'ün da var 1500 e ips 144hz veya aoç alicam dediğim gibi ama aradığımda gayet kaliteli dediler

Geri