hayır 60 gösteriyor max
Aga konu ile alakasız fakat ekran kartında OC versiyonu mu seçtin pcden memnun musun? Pc geldikten sonra neler yaptın sıcaklık değerleri nasılArkadaşlar bugün da-g3 sistemimi aldım fakat eskiden benq xl2411 monitörüm ile dvi kablosu ile 144hz alabiliyodum ama rtx 2060 ekran kartında dvi girişi olmadığı için hdmi 2.0 kablo aldım herkes 144hz alabilirsin dedi fakat alamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
NOT: bu arada monitörde displayport girişi yok
Daha düşük çözünürlükte 120 hz destekliyorsa hdmi kablosundan kaynaklı olabilir. Emin misin 2.0 olduğundan? HDMI 1.2 ise böyle olması normal çünkü.
Bundan aldım reis itopyadanDaha düşük çözünürlükte 120 hz destekliyorsa hdmi kablosundan kaynaklı olabilir. Emin misin 2.0 olduğundan? HDMI 1.2 ise böyle olması normal çünkü.
Bilemiyorum monitördeki HDMI girişinden de kaynaklı olabilir ama emin değilim.Bundan aldım reis itopyadan
ekran kartı seçimi yapamıyosun reis aldığım gibi driver güncellemesi filan yaptım oyun yükliyemedim daha ama boştayken bile kasa alev gibi hava üflüyoAga konu ile alakasız fakat ekran kartında OC versiyonu mu seçtin pcden memnun musun? Pc geldikten sonra neler yaptın sıcaklık değerleri nasıl
ramlerin mhz sini yükseltmedin mi biosdan? bios güncel mi geldiekran kartı seçimi yapamıyosun reis aldığım gibi driver güncellemesi filan yaptım oyun yükliyemedim daha ama boştayken bile kasa alev gibi hava üflüyo
ekran kartı seçimi naısl yapamıyorsun ya yapılıyorekran kartı seçimi yapamıyosun reis aldığım gibi driver güncellemesi filan yaptım oyun yükliyemedim daha ama boştayken bile kasa alev gibi hava üflüyo
yapabiliyosan yap ben gidip elden bayiden aldım internetten almadım ramler 3200 de çalışıyoramlerin mhz sini yükseltmedin mi biosdan? bios güncel mi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı seçimi naısl yapamıyorsun ya yapılıyor