Neler Yeni

144hz alma sorunsalı

Moznex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
Arkadaşlar merhaba kafamda iki soru var:
1-144hz alınmalı mı ?
Bunu sormanın sebebi diğer monitörlere göre çok pahalı olmaları yani 144 almayıp çizim tableti alabilirim.Sizce alinmali mi ?
2-Alinacaksa nereden ve hangisi alinmali?
Arkadaşlar itopyadan bircok şikayet görüyorum iade konusunda çok sıkıntı oluyormus sorduğumda 3 ay bekleyen olmuş.Markalarfan bahsedicek olursak Hepsiburada da 144hz 1ms kavisli 1200tl gamepower.itopyada viewsonic aynı ozellikler 1200tl yani kısaca itopyadan alırsam sorun çıkar diye korkuyorum sinerjide incehesapta çok rahat olduğunu biliyorum bu tür işlerin ama oralar da pahalı sizce gamepower almalı mıyım yoksa riske girip itopyadan viewsonic mi almaliyim?

ventioNN

80+ Platinum
144hz 1ms alın ileride rahat alırsanız sistem değiştiğinizde monitörle uğraşmazsınız 1200tl gamepower a verilmez. AOC C24G1 alın derim Curved ve AOC yani :D

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
144 hz oyun oynayacaksan her zaman avantaj normal işlerdede daha iy olabilir ama wiewsonic daha iy bence gamepower iyi bir maka değil

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Monitörün 144 Hz özelliğini kullanabilmek için, kullandığın program ve oyunların 144 FPS görüntü vermesi gerekiyor.
Eğer sistemin çoğu zaman 144 FPS vermiyorsa, genelde max 100/120 FPS civarında dolanıyorsa 120 Hz monitörlere bakabilirsin.

Özelliği ne diye sorarsan, tazeleme hızı diye geçiyor.
Monitörün Hz ne kadar yüksek olursa, görüntüdeki kareler arası geçişlerde o kadar pürüzsüz oluyor.

Daha detaylı ve görsel açıklamalar için aşağıdaki linkten YouTube videolarına bakabilirsin.
YouTube Link

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
1-144hz alınmalı mı ?
Bunu sormanın sebebi diğer monitörlere göre çok pahalı olmaları yani 144 almayıp çizim tableti alabilirim.Sizce alinmali mi ?
Arkadaşlar itopyadan bircok şikayet görüyorum iade konusunda çok sıkıntı oluyormus sorduğumda 3 ay bekleyen olmuş.Markalarfan bahsedicek olursak Hepsiburada da 144hz 1ms kavisli 1200tl gamepower.itopyada viewsonic aynı ozellikler 1200tl yani kısaca itopyadan alırsam sorun çıkar diye korkuyorum sinerjide incehesapta çok rahat olduğunu biliyorum bu tür işlerin ama oralar da pahalı sizce gamepower almalı mıyım yoksa riske girip itopyadan viewsonic mi almaliyim?
Oyun oynayan biriysen 144 hz alman senin için çok iyi olacaktır. Görüntüyü daha akıcı görürsün. En iyi panel IPS paneldir hem oyun hem de çizim işlerinde görüntüyü güzel verir. Şu monitör senin için iyi olacaktır: https://www.incehesap.com/aoc-24g2u-23-8-inc-monitor-fiyati-43761/

omeraydo

80+
İtopya da bi riske girmezsiniz merak etmeyin. Şu an kullandığınız monitör ile bir alıp veremediğiniz yoksa grafik tablet işiniz için lazımsa alın. Yok illa monitör alacağım derseniz 3 siteden fiyatları ve özellikleri karşılaştırıp bütçenize uygun olanı alın.

rehXes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğu Alpay
Kendine 3 tane soru sorman lazım;
Online rekabetçi oyunlar oynuyor muyum ? (CS:GO LoL Dota2 OverWatch PUBG gibi gibi...)
Bu oyunlarda 144 fps e yakın veya fazla değer alabiliyor muyum ?
Bu oyunlardan beklentim ne düzeyde ?
İlk iki soruya cevabın evet ise ve son soruda da düşünmeden beklentim yok demiyorsan, o zaman EVET 144hz monitör almalısın !

Moznex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
monitöre verebileceğim maximum para 1200 tl ve curved almak istiyorum o yüzden biraz düşük markalarda kalabilirim ama itopyadan çekinmemin sebebi iade süreçleri çok sancılı olması.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1.200'e Curved + 1 ms bu var; ViewSonic VX2458-C
Onun dışında James Donkey - Gamepower monitörler var.

Eğer almayı düşünüyorsan, biraz daha sabret.
Önümüzdeki Cuma gününü bekle, Gaming Gecesi indirimleri oluyor. ( Gaming Gecesi İndirimleri )
Çok daha ucuza bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Köse
1-144hz alınmalı mı ?
merhaba hem oyun hem çizim performansı alabileceğin mönitör asus un VP249QGR Modeli her türlü memnun kalırsın diye düşünüyorum fiyatıda oldukça güzel.

Çevremde Asusun VP249QGR modelini kullanan arkadaşalrım var IPS panel ve 144hz çok iyi ürün tavsiye ederim

Top Bottom