https://www.vatanbilgisayar.com/del...ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor.html tek sıkıntısı tn panel olması onun duşında efsane bişi.ben 2 aydır kullanıyorum.fiyatı artmış biraz.ben 2 ay önce vatan mağazasından 1500 e aldım.hepsiburada da 2500 3000 tl bu monitör bu aradayaklaşık 1.5k kadar bir bütçem var 144hz monitör almayı planlıyorum bu bütçeye uygun en iyi monitör önerilerini bekliyorum
iki tarzıda oynuyorum ama %55 rekabetçi %45 hikayeli diyebilirim herhalde
Cuma indirimlerinden güzel bir monitör alabilirsin.yaklaşık 1.5k kadar bir bütçem var 144hz monitör almayı planlıyorum bu bütçeye uygun en iyi monitör önerilerini bekliyorum
Hocam curved ne oluyor?Vg249q güzel hocam. 1600 civarında bulabilirsiniz. Curved isterseniz 24g2u veya vg24vq bakabilirsiniz
Kavisli oluyor ama tavsiye etmem. Ayrıca arkadaşın dediği modeller curved değil. Curved olanı da var ama tavsiye edilmiyor genelde sorun yaşayan çok kişi var.Hocam curved ne oluyor?
Şahsen ben vg24vq asus tuf kavisli monitörü almak istiyorum. O olmazsa VP249QGR marka asusun şu an en ucuz f/p monitörüne yönelecegimKavisli oluyor ama tavsiye etmem. Ayrıca arkadaşın dediği modeller curved değil. Curved olanı da var ama tavsiye edilmiyor genelde sorun yaşayan çok kişi var.