Monitör modelin ve hz i nereden ayarladığını söyler misin böyle bir sorun olmaması lazımArkadaşlar 144hz monitörün var ama Hz ayarlama yerine girdiğimde 60hz dışında başka bir şey gözükmüyor displayport kablo kullandığım için mi ?
Md 2 deki 144hz Lik monitör WindowMonitör modelin ve hz i nereden ayarladığını söyler misin böyle bir sorun olmaması lazım
Anlamadığım bir şekilde csgo da bir kaç el attıktan sonra 144hz tide ayarlayabiliyo oldum yardımlarınız için teşekkürlerMonitör modelin ve hz i nereden ayarladığını söyler misin böyle bir sorun olmaması lazım
ya ekran kartın düşük yada driverlarin guncel degildirArkadaşlar 144hz monitörün var ama Hz ayarlama yerine girdiğimde 60hz dışında başka bir şey gözükmüyor displayport kablo kullandığım için mi ?
Yok güncel en son driver ı indirdim sonra csgoda bir kaç el attıktan sonra ayarlayabiliyorum artıkya ekran kartın düşük yada driverlarin guncel degildir
cozdugune sevindim lutfen konuyu cozuldu diye isaretleYok güncel en son driver ı indirdim sonra csgoda bir kaç el attıktan sonra ayarlayabiliyorum artık