cohannan
80+
- Reaksiyon skoru
- 207
Alınır mı? Samsonite çanta valiz konusunda bildiğim kadarıyla çok iyi bir marka ama modele de bakmak lazım.
Gelir büyük ihtimalle hocam ama sorun olmaz sağa sola giderken ek eşya koyarsınız belki.Aldım konu sahibine teşekkürler umarım 14 inch macbook proya çok büyük gelmez
Gelir bayaAldım konu sahibine teşekkürler umarım 14 inch macbook proya çok büyük gelmez
iptal ettim hocam 15.6 inchlere bile büyük geliyormuş marka çok kaliteli ihtiyacınız varsa kaçırmayınAlınır mı? Samsonite çanta valiz konusunda bildiğim kadarıyla çok iyi bir marka ama modele de bakmak lazım.
Gelir büyük ihtimalle hocam ama sorun olmaz sağa sola giderken ek eşya koyarsınız belki.
Samsonite olduğu için mi aldınız birinde görmüştünüz de ondan mı aldınız nasıldır çanta?
Abim arıyordu attım ona sırf marka olduğu için, kendi bilir. 14inç için genellikle askılı çantalar görüyorum hocam ben, tablet için aldım hatta bi tane belki öyle bir şey hoşunuza gidebilir.iptal ettim hocam 15.6 inchlere bile büyük geliyormuş marka çok kaliteli ihtiyacınız varsa kaçırmayın
Hocam askılı çantalar uzun süre kullanınca boynumu ağrıtıyor birde hem ipadi hemde bilgisayarı taşırken kullanırım diye düşünmüştüm tavsiyeniz için teşekkürlerAbim arıyordu attım ona sırf marka olduğu için, kendi bilir. 14inç için genellikle askılı çantalar görüyorum hocam ben, tablet için aldım hatta bi tane belki öyle bir şey hoşunuza gidebilir.
14" MacBook Pro kullanıyorsunuz sanırım. İptal ettiğinize göre oldukça büyük bir çanta.iptal ettim hocam 15.6 inchlere bile büyük geliyormuş marka çok kaliteli ihtiyacınız varsa kaçırmayın
Evet hocam macbook pro 14 inch trendyol ve hepsiburada yorumlarını okudum 15.6 inch kullananlar bile çantaya koyduklarında kenarlardan çok boşluk kalıyormuş bide çok büyük olduğu için fazla yer kaplıyormuşFiyat oldukça iyi gözüküyor. Büyüklük konusunda emin olamadım. 14" bir cihaz taşımak için çok büyük gözüküyor. Bilgisi olan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
14" MacBook Pro kullanıyorsunuz sanırım. İptal ettiğinize göre oldukça büyük bir çanta.