Ruffian
80+ Silver
Dahası
Biri bana cihaztv yimi öneriyor saçma saçma cevaplar veriyor bana.intel ile en baba bilgisayar 85 derece aşşağısı oyun oynayamıyor tabi performansı çok yüksek o ayrı konu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 watt çekse ohoo Bilgisayar performansı bile verebilir fakat cihaztv sanırsam gerçektende sponsorlu neyse adam para kazansın ama kimseyide kandırmasın istemem bu detayları belirticeksin kendiside limitli olduğunu biliyor fakat beyan etmiyor.
yorum atmamı engelledi çok bilgiliymiş bu cihaztv.
sponsorlu olduğunu kanıtladı kendisi iyi forumlar daha ne diyeyim ki anakart kalitesi diyorum daha zırva yapıyor 2 sene sonra R5 gücüne düşer ise tekrar konuşmanı beklerim cihaztv R7 si bile R5 gücünde victusun.
@PoeNk @NZXT @cancelenter @Equa
@Abdullah Hacıgül gibi biri var iken bu adamlara bakmayın en tarafsız incelemeleri abdullah hocam yapıyor bunu fark ettim tarafsız incelemeler için teşekkürler tabi aynı düşüncelerde olmayabiliriz bazı yerlerde fakat MSI Katana incelemesinde hayran kaldım.
direkt beni yalancı düzenbaz biri ilan etti gördünüz mü? isterseniz gidin i7 victus aldım dediği video ya bakın ve yazdıklarına bakın adam bas baya benim bilgi ne işime yarayacak diyor hey yarabbim.
Ekler
Son düzenleme: