Neler Yeni

🔥İndirim 14500hx rtx 4060 16 gb 1TB HP Victus 36.600

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
intel ile en baba bilgisayar 85 derece aşşağısı oyun oynayamıyor tabi performansı çok yüksek o ayrı konu.
Biri bana cihaztv yimi öneriyor saçma saçma cevaplar veriyor bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 watt çekse ohoo Bilgisayar performansı bile verebilir fakat cihaztv sanırsam gerçektende sponsorlu neyse adam para kazansın ama kimseyide kandırmasın istemem bu detayları belirticeksin kendiside limitli olduğunu biliyor fakat beyan etmiyor.

yorum atmamı engelledi :) çok bilgiliymiş bu cihaztv.

sponsorlu olduğunu kanıtladı kendisi iyi forumlar daha ne diyeyim ki anakart kalitesi diyorum daha zırva yapıyor 2 sene sonra R5 gücüne düşer ise tekrar konuşmanı beklerim cihaztv R7 si bile R5 gücünde victusun.

@PoeNk @NZXT @cancelenter @Equa
@Abdullah Hacıgül gibi biri var iken bu adamlara bakmayın en tarafsız incelemeleri abdullah hocam yapıyor bunu fark ettim tarafsız incelemeler için teşekkürler tabi aynı düşüncelerde olmayabiliriz bazı yerlerde fakat MSI Katana incelemesinde hayran kaldım.

direkt beni yalancı düzenbaz biri ilan etti gördünüz mü? isterseniz gidin i7 victus aldım dediği video ya bakın ve yazdıklarına bakın adam bas baya benim bilgi ne işime yarayacak diyor hey yarabbim.

Ekler

• IMG_20240513_154938.jpg
    IMG_20240513_154938.jpg
    235.7 KB · Hit: 44
  • resim_2024-05-13_160502693.png
    resim_2024-05-13_160502693.png
    49.7 KB · Hit: 34
Son düzenleme:

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak

300 watt çekse ohoo Bilgisayar performansı bile verebilir fakat cihaztv sanırsam gerçektende sponsorlu neyse adam para kazansın ama kimseyide kandırmasın istemem bu detayları belirticeksin kendiside limitli olduğunu biliyor fakat beyan etmiyor.

sponsorlu olduğunu kanıtladı kendisi iyi forumlar daha ne diyeyim ki anakart kalitesi diyorum daha zırva yapıyor 2 sene sonra R5 gücüne düşer ise tekrar konuşmanı beklerim cihaztv R7 si bile R5 gücünde victusun.

@Abdullah Hacıgül gibi biri var iken bu adamlara bakmayın en tarafsız incelemeleri abdullah hocam yapıyor bunu fark ettim tarafsız incelemeler için teşekkürler tabi aynı düşüncelerde olmayabiliriz bazı yerlerde fakat MSI Katana incelemesinde hayran kaldım.

sıkışınca direkt beni yalancı düzenbaz biri ilan etti gördünüz mü? isterseniz gidin i7 victus aldım dediği video ya bakın ve yazdıklarına bakın adam bas baya benim bilgi ne işime yarayacak diyor hey yarabbim.
Bu adam videosunda bahsetmiştidiye biliyorum. 130w limitli diye. koyduğu limit gerçekten oyunlar adına optimum limitsiz cihazda benzer wattlar çekiyor. Bu 100w rtx 4060 ile 140 w 4060 performans farkına benzer. Renderda fark açılır tabi ne kadar watt o kadar fazla performans. Tabi 30w ile 40 w arasındaki performans farkıyla da 100w ile 110w arasındaki performans farkıda bir olmaz. Ama hiç yakıştıramadım yorum atmanızı engellemesine.

Aslında benzer bir durum masaüstünde de geçerli UV yapılır Performans düşmez oyunlarda optimum bir değer bulunur.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bu adam videosunda bahsetmiştidiye biliyorum. 130w limitli diye. koyduğu limit gerçekten oyunlar adına optimum limitsiz cihazda benzer wattlar çekiyor. Bu 100w rtx 4060 ile 140 w 4060 performans farkına benzer. Renderda fark açılır tabi ne kadar watt o kadar fazla performans. Tabi 30w ile 40 w arasındaki performans farkıyla da 100w ile 110w arasındaki performans farkıda bir olmaz. Ama hiç yakıştıramadım yorum atmanızı engellemesine.

Aslında benzer bir durum masaüstünde de geçerli UV yapılır Performans düşmez oyunlarda optimum bir değer bulunur.
sanırım kelime filtresine takıldım engellememiş yazabiliyorum hayla bana toksik demeye devam ediyor ve kendisi söyledi satış ortaklığı bulunmaktadır yani anlayacağınız sponsorlu bana bilgi kirliliği dedi fakat haberi yok ki 130 watt çekemiyor pkg watt değeri 92 maksimum çektiği watt 98 testde yani dandik hayla 90 wattın intel için yeterli olduğunu savunuyor.

buyurun kanıtı abdullah hocamın değerini bilin türkiyede ki en tarafsız incelemlerini yapıyor.

Kimse tüketiciyi kandıramaz kandırtmam yoluna taş koyarım şuan victus satış oranı yüksek ihtimal ile yazdıklarımdan dolayı düşecektir çünkü bu adamı dinleyip alan çok yorumlarıma azıcık baksınlar vaz geçerler zaten daha kaliteli modellere yönelirler.

Ekler

• resim_2024-05-13_164627905.png
    resim_2024-05-13_164627905.png
    118.3 KB · Hit: 32
Son düzenleme:

direkt beni yalancı düzenbaz biri ilan etti gördünüz mü? isterseniz gidin i7 victus aldım dediği video ya bakın ve yazdıklarına bakın adam bas baya benim bilgi ne işime yarayacak diyor hey yarabbim.
Benm cihaz hiç açılmıyor şuan😂😂 HP servis açılması lazım öyle yardımcı olmam gerekiyor diyor😂😂 Yarın arayacakmış beni. Eminim güç kablosundan kaynaklanıyor %100 Eminim.. Şu kargo bi gelsin bakacam yine 25W mı çekecek.. Olmadı iade yaparlar

İlanının linki var mı?

Top Bottom