byrmztrk77
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 25
- İsim
- Bayram
Merhaba arkadaşlar.14k bütçem ile sistem toplamak istiyorum fakat istediğim birkaç şey var. Bunlardan birisi arkadaşlarla makara yaparak çok uzun süreler oyun oynama alışkanlığım var (20 saat sürdüğü oluyor.) ve bu olayı yayın esnasında yapma gibi bir şey düşünüyorum. O yüzden sistemin o doğrultuda beni mahcup etmemesini istiyorum. Ayrıca sistemin önümüzdeki senelerde de çıkacak oyunlarda beni taşımasını istiyorum. İleride mümkün olacak parça değişimlerinde de uyumlu olmasını ve yetersizlik gibi sorunlara yol açmamasını istiyorum. Biliyorum çok şey istiyorum fakat almışken uzun vadede olayın hallolmasını arzu ediyorum. Ayrıca sistemin teknik veya programlaması olsun engin bir bilgiye de sahip değilim. Cahiliyetim mecburen bu parçaları toplatıp,programlaması yapılmış bir şekilde elime geçmesine ve tabii ki fazladan para vermeme yol açıyor. O yüzden yaptıracağım şirketin güven vermesi önemli.Aldıktan sonra çıkacak problemlerde benimle ilgilenmesini isterim. Önceden de bu şekilde toplatmadığım için güven gerçekten problem oluyor ve anlayışınız için teşekkür ediyorum. CS'den bir abi inventusu önerdi bana.Orda unlost x v3'ü gördüm ve buna eklemeler yaptım.Sistemin orda yapılınca pahalı olduğunun da farkındayım.Fakat güven konusunda son zamanlarda birkaç sorun çıkarsalarda genel olarak iyi olduklarını gördüm. Fotoğrafı hemen altta paylaşacağım. Bunu yalnızca ordaki seçeneklere göre hazırladım. Daha iyi seçeneklerimin olduğunu diğer bütün konuları okuyarak gördüm fakat ayrı ayrı alıp birleştirmem gerçekten zor. Boşuna zarar vermek istemiyorum yapacağım sisteme. Yapacağınız yardımlar için çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi günler dilerim.