Neler Yeni

14K Bütçe ile sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
Merhaba arkadaşlar, monitör hariç olarak 14k ile toplayabileceğim en iyi bileşenler sizlerce nelerdir? Bir süre Playstation'a yoğunlaştığım için bu piyasadan uzak kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hazır sistemler de kendim toplayacağım sistemler de benim için uygundur.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Playstationdan devam et bence,düz devam hiç sapma.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
@M.A.Y. hocam bi el atın arkadaşa

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnanır mısınız gerçekten PC günlerimi özledim. PS ciddi manada bıkkınlık vermeye başladı :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Playstationdan devam et bence,düz devam hiç sapma.
İnanır mısınız gerçekten PC günlerimi özledim. PS ciddi manada bıkkınlık vermeye başladı :/

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,108
İsim
kilan embappe
İślemci 5600
Ekran kartı RX 6700
Ve birde şu SSD yi ekleyin taş gibi kasa olur...

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İślemci 5600
Ekran kartı RX 6700
Ve birde şu SSD yi ekleyin taş gibi kasa olur...
Çok teşekkürler hocam. Peki hazır buradan mı almayı önerirsiniz yoksa tek tek toplamak mı daha hesaplı olur? Ben şimdi bakacağım ama biliyorsunuzdur diye size soruyorum

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,108
İsim
kilan embappe
Çok teşekkürler hocam. Peki hazır buradan mı almayı önerirsiniz yoksa tek tek toplamak mı daha hesaplı olur? Ben şimdi bakacağım ama biliyorsunuzdur diye size soruyorum
Topalamayı denedim aynı işlemci ve ekran kartını kullanarak 14k yı aşıyor...

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
Direkt attığı hazır sistemi al geç. Ben olsam kasa olarak Gamepower Warrcy eklerdim çünkü daha şık, üzerine de XFX Speedster RX 6700 eklerdim, Fiyatı 12.838'e geliyor. Ekstra M2 SSD daha alıp eklersin sisteme, gayet iyi olur.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
Bu arada RX 6600'ün stoğu bitmiş zaten. Almak istiyorsan hızlı ol diğerleri de bitmesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Altuğ Özdemir
Direkt attığı hazır sistemi al geç. Ben olsam kasa olarak Gamepower Warrcy eklerdim çünkü daha şık, üzerine de XFX Speedster RX 6700 eklerdim, Fiyatı 12.838'e geliyor. Ekstra M2 SSD daha alıp eklersin sisteme, gayet iyi olur.
Şıklıktan ziyade sistem ne kadar hava alacak aslında onu önemsiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Warrcy 4 kösesi de camdı düzgün hava akışı olmuyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltirseniz sevinirim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
Şıklıktan ziyade sistem ne kadar hava alacak aslında onu önemsiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Warrcy 4 kösesi de camdı düzgün hava akışı olmuyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltirseniz sevinirim
Kötü de değil çok iyi de değil diye biliyorum ama sorun yaratmaz. Zaten Vento'nun da hava akışı çok iyi değil. Lian Li Lancool eklersen 13.238'e geliyor diğer kasalardan daha iyi en azından.

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Toplama alma toplama alacaksan bütçenin çok yüksek olması lazım çünkü hazır sistemlerde çok yüksek bütçeli kasalar az hazır sistemler giriş ve orta seviyeler için daha iyi olur

Top Bottom