Neler Yeni

14K PC alacaklar için sistem önerisi: İtopya BERKAY OKYAR-ONI

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hermitus

80+ Bronze

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Bilal Tepe
gamegaraj hakkında nasıl şikayetler var haberin var mı 3-4 ay uğraştı bir tanıdığım sistem alıcam
diye gidip örnek verdiğin yere bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

beş kuruş almadım bilader sisteme denk geldim paylaştım rahatsız olan varsa gidebilir konudan
2 tane sistem aldım ertesi gün geldi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,253
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Sistem çok güzel, aldıktan sonra en az 5-6 sene oynatamayacağı oyun yok gibi görünüyor.
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 OC 12GB yeni nesil ekran kartı bulunduruyor. Ekran kartının yalnız satış fiyatı 11.682₺ ediyorken sistemi 13.899₺ ye toplayabiliyorsunuz.
AMD RYZEN 5 5600X bulunduruyor, en iyi işlemcilerden. Oyun, yayın ve render işleri için güzel bir sistem.
Gerçekten güzel fırsat ben yeni sistem almış olmasam alırdım.
Hazır stokta varken kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Sistem linki: https://bit.ly/39GowAr
Reklam ise , Reklam yapman hiç hoş değil bencede :/
Burada elimizden gelenin en iyisini yapmaya/önermeye çalışıyoruz pahalı veya kötü sistemler önermemeye özen gösteriliyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,315
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
gamegaraj hakkında nasıl şikayetler var haberin var mı 3-4 ay uğraştı bir tanıdığım sistem alıcam
Itopya hakkında çok daha fazla şikayet var. En kötü e-ticaret firmalarından biri bile olabilir. Sürekli çökmesinden bahsetmiyorum bile. Hala youtuber' lar nasıl bu siteyle çalışıyor. Aldığın ürünü iade bile edemiyorsun.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Bilal Tepe
diye gidip örnek verdiğin yere bak

beş kuruş almadım bilader sisteme denk geldim paylaştım rahatsız olan varsa gidebilir konudan
.d

Itopya hakkında çok daha fazla şikayet var. En kötü e-ticaret firmalarından biri bile olabilir. Sürekli çökmesinden bahsetmiyorum bile. Hala youtuber' lar nasıl bu siteyle çalışıyor. Aldığın ürünü iade bile edemiyorsun.
5 mesajı var hocam ztn belli olmuyor mu ne kdr bilgili oldugundan

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom