Hermitus
80+ Bronze
haklısın galiba arkadaş 28 dakika önce hesap açıp direkt bu konuyu açmış piyasada daha iyi sistemler varken hem de.Reklam hesabı çok severim.
haklısın galiba arkadaş 28 dakika önce hesap açıp direkt bu konuyu açmış piyasada daha iyi sistemler varken hem de.Reklam hesabı çok severim.
2 tane sistem aldım ertesi gün geldigamegaraj hakkında nasıl şikayetler var haberin var mı 3-4 ay uğraştı bir tanıdığım sistem alıcam
diye gidip örnek verdiğin yere bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
beş kuruş almadım bilader sisteme denk geldim paylaştım rahatsız olan varsa gidebilir konudan
Reklam ise , Reklam yapman hiç hoş değil bencede :/Sistem çok güzel, aldıktan sonra en az 5-6 sene oynatamayacağı oyun yok gibi görünüyor.
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 OC 12GB yeni nesil ekran kartı bulunduruyor. Ekran kartının yalnız satış fiyatı 11.682₺ ediyorken sistemi 13.899₺ ye toplayabiliyorsunuz.
AMD RYZEN 5 5600X bulunduruyor, en iyi işlemcilerden. Oyun, yayın ve render işleri için güzel bir sistem.
Gerçekten güzel fırsat ben yeni sistem almış olmasam alırdım.
Hazır stokta varken kaçırmamanızı tavsiye ederim.
Sistem linki: https://bit.ly/39GowAr
Itopya hakkında çok daha fazla şikayet var. En kötü e-ticaret firmalarından biri bile olabilir. Sürekli çökmesinden bahsetmiyorum bile. Hala youtuber' lar nasıl bu siteyle çalışıyor. Aldığın ürünü iade bile edemiyorsun.gamegaraj hakkında nasıl şikayetler var haberin var mı 3-4 ay uğraştı bir tanıdığım sistem alıcam
.dgamegaraj hakkında nasıl şikayetler var haberin var mı 3-4 ay uğraştı bir tanıdığım sistem alıcam
diye gidip örnek verdiğin yere bak
beş kuruş almadım bilader sisteme denk geldim paylaştım rahatsız olan varsa gidebilir konudan
5 mesajı var hocam ztn belli olmuyor mu ne kdr bilgili oldugundanItopya hakkında çok daha fazla şikayet var. En kötü e-ticaret firmalarından biri bile olabilir. Sürekli çökmesinden bahsetmiyorum bile. Hala youtuber' lar nasıl bu siteyle çalışıyor. Aldığın ürünü iade bile edemiyorsun.
6' sı bu konu Allah Allah..d
5 mesajı var hocam ztn belli olmuyor mu ne kdr bilgili oldugundan