Bahsettiğin sistemin bana Anakart ve Ram'ini yazar mısın?Doğrudur hocamda 3060 ti 12400f 15,5 a satıldı yakın tarihte hani bu iş içinde olsa ayıptır söylemesi sağlam kazık olmuş fiyat 100kya 3080 Excalibur PC alan fabrikatör oğlu misali yani seninki
32 ram olmasını savunucaksın hocam biliyorum neyse iyi geceler b660 mı vardı ne 16ydı ramBahsettiğin sistemin bana Anakart ve Ram'ini yazar mısın?
Hazır sistemlerin neredeyse tamamında H610 giriş seviyesi Anakart ve 16gb 3200 ucuz Ram'ler kullanılıyor. Sistem toplarken kullanım amacıma uygun kaliteli parçalar seçmeyi daha doğru buluyorum. Bilgisayar sadece ekran kartından ibaret değil.Bende DDR3 e 2,5k verince başladı foruma girmem işte şimdide dersimi alıp kelepir avcısı oldum pazarlık yapınca çingene vs oluyorum orası ayrıda değer bazen
Mesaj otomatik birleştirildi:
32 ram olmasını savunucaksın hocam biliyorum neyse iyi geceler b660 mı vardı ne 16ydı ram
Sen de kazıklanmışsınBende 5 gün önce parça parça topladım. 15Bin TL'ye mal oldu.
İşlemci: İ5 12400F
Anakart: Asus prime h670-plus d4
Ekran kartı: Asus TUF Gaming GeForce RTX 3050 OC
Ram: Corssair vengeance RGB pro 32GB 2x16 DDR4 3600 Mhz
SSD: Kingston 500gb Nv1 M.2 NVMe
benim kadar değil ama :/Sen de kazıklanmışsın
Aynen, hesapladım nasıl daha fazla kazıklanırım diye. Böylesi en doğruyduSen de kazıklanmışsın
Ne bu ? Kabullenememek miAynen, hesapladım nasıl daha fazla kazıklanırım diye. Böylesi en doğruydu
Yazdığım parçaları bir topla bakalım alt alta kaç para ediyor. Ondan sonra konuşalım.Ne bu ? Kabullenememek mi
Toplamaya gerek yok kazıklanmışsın işteYazdığım parçaları bir topla bakalım alt alta kaç para ediyor. Ondan sonra konuşalım.
Ne boş adamsın sen yahu. Muhatap alıp yazıyorum hata bende.Toplamaya gerek yok kazıklanmışsın işte