Bence için siniyorsa alacağın yerde güvenilirse al fazla seçeneğe bakarak kafanı bulandırma bu fiyata böyle sistem biraz zor gibi geliyor bana.Hâli hazırda olan sistemimi yükseltmek yerine çokta fiyat farkı olmayan Yusufpisinin bir sistemini buldum, bu fiyata daha iyisi var mıdır?
Havada kap bu sistemiHâli hazırda olan sistemimi yükseltmek yerine çokta fiyat farkı olmayan Yusufpisinin bir sistemini buldum, bu fiyata daha iyisi var mıdır?
Adamın sistemlerini takır takır almışlar, umarım güvenilirdirBence için siniyorsa alacağın yerde güvenilirse al fazla seçeneğe bakarak kafanı bulandırma bu fiyata böyle sistem biraz zor gibi geliyor bana.
Cevabın için teşekkür ederim, çözüldü yapıyorum o zaman bunu alırsam çok iyi olurHavada kap bu sistemi
Yusufpisi yaz instaya son postunda varLink var mı
illaki izlemişimdir o videoyu, ama ben araştırarak bulamadım daha ucuzunuAlınmaz. Bu bütçede daha ucuza rx6600+ r5 5600 toplanabiliyor. Abdullah abinin bu konu hakkında videosu vardı.
Hadi bulamadın diyelim. Yine mantıksız oluyor çünkü 14kya zaten 6600dengi olan arc750lili sistem var. Ssdyi adata legend 710 yap tamam.Yusufpisi yaz instaya son postunda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
illaki izlemişimdir o videoyu, ama ben araştırarak bulamadım daha ucuzunu
üstelik ekran kartını sıfır alıyorsunHadi bulamadın diyelim. Yine mantıksız oluyor çünk 14kya zaten 6600dengi olan arc750lili sistem var. Ssdyi adata legend 710 yap tamam.
Machete Dual | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR4 | Intel ARC A750 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com