A54 düşünüyorum bu fiyat bandın da daha iyisi var mı
A55 ile karşılaştırılınca nasıl olur dayıSamsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) (128 GB)
Samsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) SM-G990B2 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Batarya hariç s21 fe daha iyi.A55 ile karşılaştırılınca nasıl olur dayı
Batarya hariç s21 fe alabilirsin öneririm batarya iyi olsun dersen a55 al.A55 mi diyorsunuz s21 fe mi ne farkı var tam olarak
Kamerayı neredeyse hiç kullanmıyorum, performans olarak da pek büyük bi beklentim yok. Bahsettiğiniz pil farkı ne kadar büyük?Batarya hariç s21 fe alabilirsin öneririm batarya iyi olsun dersen a55 al.
500 mahlık bir batarya farkı var. Yani fark eder 3 4 saat fark eder. Ama üzeceğini sanmıyorum.Kamerayı neredeyse hiç kullanmıyorum, performans olarak da pek büyük bi beklentim yok. Bahsettiğiniz pil farkı ne kadar büyük?
Yani hocam tam olarak bilmiyorum ama a55 1 günü çıkartır ama s21 fe snapdragon öneririm.Kamerayı neredeyse hiç kullanmıyorum, performans olarak da pek büyük bi beklentim yok. Bahsettiğiniz pil farkı ne kadar büyük?
Yani hocam tam olarak bilmiyorum ama a55 1 günü çıkartır ama s21 fe snapdragon öneririm.
18 binmiş amazon da bu fiyatlar için de S21 fe snapdragon dışın da bir şey tercih edilir mi ona göre şimdi sipariş edeceğimSamsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) (128 GB)
Samsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) SM-G990B2 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
S21 FE snapdragon al keyfine bak hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
500 mahlık bir batarya farkı var. Yani fark eder 3 4 saat fark eder. Ama üzeceğini sanmıyorum.
Hocam S serisinin adı bile yeterli zaten güncellik ve batarya(az fark) hariç daha iyiA55 mi diyorsunuz s21 fe mi ne farkı var tam olarak