Neler Yeni

15.000 bütçe ile bu kasa alınır mı ?

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Anakart b550 yapılıp alınabilir hocam

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Hocam b550 daha güncel a serisine göre ve onlarda tam giriş segment olarak geçiyor overclock gibi işlemler yapılmiyor diye biliyorum

baranthemosby

80+ Bronze
+ olarak ne katkısı olur?
A model Anakartlar, Performans olarak düşük kalıyor. Giriş sekmentinin bile altında yer alan bir seri. Çoğu kullanıcı tarafından tercih edilmiyor. B serisi orta sekment ve özellik bakımından daha geniş bazılarında hız aşırtma seçeneği var. A model anakart almanızı hiç tercih etmem. B550 çok daha iyi olacaktır. Tercih sizin. Keyifli günler dilerim.

AnoTHéR.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Samet D.
A model Anakartlar, Performans olarak düşük kalıyor. Giriş sekmentinin bile altında yer alan bir seri. Çoğu kullanıcı tarafından tercih edilmiyor. B serisi orta sekment ve özellik bakımından daha geniş bazılarında hız aşırtma seçeneği var. A model anakart almanızı hiç tercih etmem. B550 çok daha iyi olacaktır. Tercih sizin. Keyifli günler dilerim.
Ben b550 aldımda zaten meraktan sordum

baranthemosby

80+ Bronze
Ben b550 aldımda zaten meraktan sordum
En iyisini tercih etmişsiniz hocam. A serisi Anakartlar gerçekten giriş sekmenti bile değil. Hayırlı olsun sisteminiz. İyi oyunlar dilerim.

qrmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyisini tercih etmişsiniz hocam. A serisi Anakartlar gerçekten giriş sekmenti bile değil. Hayırlı olsun sisteminiz. İyi oyunlar dilerim.
Anladığım kadarıyla bu işten anlıyorsunuz bu attığım sistemi almalımıyım sizce 15 bin nakitim var benim için en iyi sistem size hangisi ?

baranthemosby

80+ Bronze
Anladığım kadarıyla bu işten anlıyorsunuz bu attığım sistemi almalımıyım sizce 15 bin nakitim var benim için en iyi sistem size hangisi ?
Hocam belirttiğiniz sistem gayet iyi. Bütçeniz olursa ileride SSD değiştirilebilir.

qrmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar