Başka biri kötü dedi pc ye onu söyledim dostum yanlış anlama sen gayet doğru kelimeler kullandın ben bu cihazda sorun yaşamam yani olay budur değil mi monitör de 2k 180hz alırım 5-6 sene takılırımHocam ben güzel sistem beğendinizi anlatıyorum. GTA VI çıktığında sorunsuz oynarsınız diyorum kötü sistem dediğimi nereden çıkardınız.
40.937 diye gözüküyor kanka özelleştir onufiyatı neydi sistemin tükenmiş şuan
fiyatı neydi sistemin tükenmiş şuan
vatan iade almaz demiyorum zaten. 8 ay sonra garantisi varken ya da 15 ay sonra iade et dediğinde aynı fiyattan ediyorlar. ben senin iyiliğin için diyorum ki sistemi alırken yanında fanı ve kutuyu da iste diyorum.ben sana bilgisayar alma mı diyorum. her yerin bazı sorunları vardır ben de sana vatandan almış birisi olarak tecrübemi anlatıyorum. ister al ister alma banane iyi forumlarYa şimdi bütçe önemli değil aslına bakarsam 1-2 k öyle gözüme çok gelmez ben kötü mü sistem beğenmişim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapacaz ozaman en iyisi bilgisayar almamak
Ben oraya girdim mi o pc yi kurdurtmadanşey yaptırmadan zaten almam alsam bi sorun olsa iademi de kabul ederler zaten etmezlerse kendileri bilir
Alayım mı bu sistemi sence sen ne sistem aldın şuan ne performansı iyi mivatan iade almaz demiyorum zaten. 8 ay sonra garantisi varken ya da 15 ay sonra iade et dediğinde aynı fiyattan ediyorlar. ben senin iyiliğin için diyorum ki sistemi alırken yanında fanı ve kutuyu da iste diyorum.ben sana bilgisayar alma mı diyorum. her yerin bazı sorunları vardır ben de sana vatandan almış birisi olarak tecrübemi anlatıyorum. ister al ister alma banane iyi forumlar
Hocam 1 Kasım da vatanın kapılarını aşındıracağım bu pc den olur değil mi pc de sorun çıksa ben iade ile uğraşmam aşşağa fırlatırım kasayı oyunda donarsa kasarsaHocam ben güzel sistem beğendinizi anlatıyorum. GTA VI çıktığında sorunsuz oynarsınız diyorum kötü sistem dediğimi nereden çıkardınız.