Neler Yeni

Vatan 7500f + 4070s sistem alınır mı

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ferhat Bilgi
fiyatı neydi sistemin tükenmiş şuan

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yasar Dalgan
Hocam ben güzel sistem beğendinizi anlatıyorum. GTA VI çıktığında sorunsuz oynarsınız diyorum kötü sistem dediğimi nereden çıkardınız.
Başka biri kötü dedi pc ye onu söyledim dostum yanlış anlama sen gayet doğru kelimeler kullandın ben bu cihazda sorun yaşamam yani olay budur değil mi monitör de 2k 180hz alırım 5-6 sene takılırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

40.937 diye gözüküyor kanka özelleştir onu

Son düzenleme:

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Ya şimdi bütçe önemli değil aslına bakarsam 1-2 k öyle gözüme çok gelmez ben kötü mü sistem beğenmişim?

Ne yapacaz ozaman en iyisi bilgisayar almamak
Ben oraya girdim mi o pc yi kurdurtmadanşey yaptırmadan zaten almam alsam bi sorun olsa iademi de kabul ederler zaten etmezlerse kendileri bilir 😃
vatan iade almaz demiyorum zaten. 8 ay sonra garantisi varken ya da 15 ay sonra iade et dediğinde aynı fiyattan ediyorlar. ben senin iyiliğin için diyorum ki sistemi alırken yanında fanı ve kutuyu da iste diyorum.ben sana bilgisayar alma mı diyorum. her yerin bazı sorunları vardır ben de sana vatandan almış birisi olarak tecrübemi anlatıyorum. ister al ister alma banane iyi forumlar

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yasar Dalgan
vatan iade almaz demiyorum zaten. 8 ay sonra garantisi varken ya da 15 ay sonra iade et dediğinde aynı fiyattan ediyorlar. ben senin iyiliğin için diyorum ki sistemi alırken yanında fanı ve kutuyu da iste diyorum.ben sana bilgisayar alma mı diyorum. her yerin bazı sorunları vardır ben de sana vatandan almış birisi olarak tecrübemi anlatıyorum. ister al ister alma banane iyi forumlar
Alayım mı bu sistemi sence sen ne sistem aldın şuan ne performansı iyi mi

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yasar Dalgan
Hocam ben güzel sistem beğendinizi anlatıyorum. GTA VI çıktığında sorunsuz oynarsınız diyorum kötü sistem dediğimi nereden çıkardınız.
Hocam 1 Kasım da vatanın kapılarını aşındıracağım bu pc den olur değil mi pc de sorun çıksa ben iade ile uğraşmam aşşağa fırlatırım kasayı oyunda donarsa kasarsa

Top Bottom