Neler Yeni

15.000₺ Telefon önerisi ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Maksimum bütçe 15.000₺ tekrar Android almak istiyorum fakat Apple telefonları da denemek istiyorum ama korktuğum bir kaç şey var Apple telefonlarda şarj çabuk bitiyor mu ? Ne kadar sürede doluyor ? İkinci ele açığım
Mesaj otomatik birleştirildi:

UP UP !!!

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
iPhone telefonun şarjı çabuk bitiyor lafı 2019'da bitti. Sadece papağanlar tekrarlıyor bunu. 6, 6S, 7, 8, Se serisi almadıkça şarjı kötü giden iPhone yok. En kötü XS alsan S21 Fe'den fazla ekran süresi verir. Adam iPhone 11 ile 6-6.5 saat ekran süresi alıyor ama 11'in şarjı kötü deyip 4.5-5 saat ekran süresi veren S21 Fe öneriyor? Zort :d
Android tarafında kamera önceliğin ve batarya ile ısınma sorun değil diyorsan S21 Fe al ama ben S21 Fe yerine S20 Fe öneririm. Tek farkları güncelleme almayacak olması ve ısınma sorunu daha az, bataryası daha iyi. Kamera ilk öncelik değilse Realme GT 2 al.
Apple tarafında XS Max, 11 veya 12 Mini alınabilir (12 Mini S21 Fe ile benzer ekran süreleri veriyor 4.5-5 saat). Kamera ve uzun ömür için 12 Mini, boyut ve batarya için XS Max alınabilir. 12 Mini bulunamazsa kamera için 11 alınabilir.
XS, 11, 12 serisi ortalama 1 saat 40 dakikada falan doluyor.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPhone telefonun şarjı çabuk bitiyor lafı 2019'da bitti. Sadece papağanlar tekrarlıyor bunu. 6, 6S, 7, 8, Se serisi almadıkça şarjı kötü giden iPhone yok. En kötü XS alsan S21 Fe'den fazla ekran süresi verir. Adam iPhone 11 ile 6 -6.5 saat ekran süresi alıyor ama 11'in şarjı kötü deyip 4.5-5 saat ekran süresi veren S21 Fe öneriyor. Zort :d
Android tarafında kamera önceliğin ve batarya ile ısınma sorun değil diyorsan S21 Fe al ama ben S21 Fe yerine S20 Fe öneririm. Tek farkları güncelleme almayacak olması. Kamera ilk öncelik değilse Realme GT 2 al.
Apple tarafında XS Max, 11 veya 12 Mini alınabilir. Kamera ve uzun ömür için 12 Mini, boyut ve batarya için XS Max alınabilir. 12 Mini bulunamazsa kamera için 11 alınabilir.
XS,11, 12 serisi ortalama 1 saat 40 dakikada falan doluyor.
Benim kamera ile işim olmaz genellikle video izler bir kaç saat oyun oynarım belki de oynamam bu kadar 12 mini gerçekten çok küçük mü benim elimde küçük aslında da

12 mini ikinci elde ne kadar olursa alınır ? Alırken nelere dikkat etmek gerekir ?

şahin doğan

80+ Platinum
Benim kamera ile işim olmaz genellikle video izler bir kaç saat oyun oynarım belki de oynamam bu kadar 12 mini gerçekten çok küçük mü benim elimde küçük aslında da
Bir kaç saat oyun varsa 12 Mini alma. XS Max alınabilir.

şahin doğan

80+ Platinum
12 mini ikinci elde ne kadar olursa alınır ? Alırken nelere dikkat etmek gerekir ?
Bayadır 2. el piyasasını takip etmiyorum maalesef. Apple alırken pil sağlığına dikkat et (Min %90 olsun), ayarlardan parça uyarısı veriyor mu diye bak (Ekran, kamera ve pil Apple servisi dışında değişmiş ise ayarlarda bilinmeyen parça uyarısı veriyor), Face ID'si çalışmayan cihaz alma ve Apple'a özel olmayan şeyi, her zaman IMEI kontrolünü yap.

Oyun dediğimde öyle ağır oyun değil genellikle clash of clans gibi
O zaman alınabilir. Ben boyutundan dolayı demiştim.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bayadır 2. el piyasasını takip etmiyorum maalesef. Apple alırken pil sağlığına dikkat et (Min %90 olsun), ayarlardan parça uyarısı veriyor mu diye bak (Ekran, kamera ve pil Apple servisi dışında değişmiş ise ayarlarda bilinmeyen parça uyarısı veriyor), Face ID'si çalışmayan cihaz alma ve Apple'a özel olmayan şeyi, her zaman IMEI kontrolünü yap.

O zaman alınabilir. Ben boyutundan dolayı demiştim.
Android üzerinden devam edeceğim fakat S20FE SD865 ile S22 arasında kaldım içimde ki ses S22 diyor ama sırf işlemci ve tasarım için değer mi bilmiyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Android üzerinden devam edeceğim fakat S20FE SD865 ile S22 arasında kaldım içimde ki ses S22 diyor ama sırf işlemci ve tasarım için değer mi bilmiyorum
S22'de batarya ve ısınma sorunu var. S20 Fe ile neredeyse 1.5-2 katı daha iyi batarya süresi alırsın. Kamera öncelik değilse bu 2 cihaz yerine Realme GT 2 al.

egebaranakk0

80+ Silver
iPhone telefonun şarjı çabuk bitiyor lafı 2019'da bitti. Sadece papağanlar tekrarlıyor bunu. 6, 6S, 7, 8, Se serisi almadıkça şarjı kötü giden iPhone yok. En kötü XS alsan S21 Fe'den fazla ekran süresi verir. Adam iPhone 11 ile 6-6.5 saat ekran süresi alıyor ama 11'in şarjı kötü deyip 4.5-5 saat ekran süresi veren S21 Fe öneriyor? Zort :d
Android tarafında kamera önceliğin ve batarya ile ısınma sorun değil diyorsan S21 Fe al ama ben S21 Fe yerine S20 Fe öneririm. Tek farkları güncelleme almayacak olması ve ısınma sorunu daha az, bataryası daha iyi. Kamera ilk öncelik değilse Realme GT 2 al.
Apple tarafında XS Max, 11 veya 12 Mini alınabilir (12 Mini S21 Fe ile benzer ekran süreleri veriyor 4.5-5 saat). Kamera ve uzun ömür için 12 Mini, boyut ve batarya için XS Max alınabilir. 12 Mini bulunamazsa kamera için 11 alınabilir.
XS, 11, 12 serisi ortalama 1 saat 40 dakikada falan doluyor.
Hocam bu malı üreten adam bunları bilmiyordur güzel kıyaslama ellerine sağlık peki Max 13-14 k bütçeyle ikinci elden hangi telefonu almalıyım (iPhone)

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam bu malı üreten adam bunu bilmiyordur güzel kıyaslama ellerine sağlık peki Max 13-14 k bütçeyle ikinci elden hangi telefonu almalıyım ( iPhone )
Önceliklere bağlı biraz. Nadirde olsa 12 Mini denk geliyor o bütçeye. 12 Mini denk getirebilirsen düşünmeden al gitsin ama diyelim ki 12 mini yok.
O zaman 3 seçenek var elimizde. XS, XS Max, 11.
Kamera, performans, uzun ömür için 11 al. Batarya, ekran, malzeme kalitesi ve büyük telefon için XS Max al. Küçük telefon, ekran kalitesi için XS al.

egebaranakk0

80+ Silver
Önceliklere bağlı biraz. Nadirde olsa 12 Mini denk geliyor o bütçeye. 12 Mini denk getirebilirsen düşünmeden al gitsin ama diyelim ki 12 mini yok.
O zaman 3 seçenek var elimizde. XS, XS Max, 11.
Kamera, performans, uzun ömür için 11 al. Batarya, ekran, malzeme kalitesi ve büyük telefon için XS Max al. Küçük telefon, ekran kalitesi için XS al.
Hocam şu var bi daha zar zor telefon alırım küçüklük büyüklük benim için problem değil ekran kalitesi ve kamera ortlama olsun yeter 12 mini mi 11 mı çok arada kaldim

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam şu var bi daha zar zor telefon alırım küçüklük büyüklük benim için problem değil ekran kalitesi ve kamera ortlama olsun yeter 12 mini mi 11 mı çok arada kaldim
Kesinlikle 12 Mini derim. 1-1.5 saat daha az ekran süresi alırsın ama kamera, ekran, uzun ömürden kazanırsın (Özellikle ekrandan fazlaca kazanırsın).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,735
Üyeler
166,825
Son üye
Melih654
Top Bottom